MENIU

Gigi Becali candidează la preşedinţie: Eu pe dracu' în paşapoartele mele nu-l bag, nu vreau cazinouri şi sexy cluburi!

Foto: filiera.fr
Becali: Daţi-mi 10 ani de mandat şi veţi vedea o Românie pe care o va iubi şi Dumnezeu

George Becali şi-a anunţat sâmbătă, oficial, intrarea în cursa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Printre subiectele abordate în discursul de lansare a fost şi problema paşapoartelor biometrice pe care europarlamentarul le contestă vehement.

"Eu nu pot să-mi fac paşaport biometric, chiar dacă-mi taie capul la toată familia. N-am nevoie să ies din ţară. Eu pe dracu în documentele mele nu-l bag!", a declarat preşedintele PNG-CD.

Gigi Becali a mai spus că deplasările sale în străinătate, în calitate de europarlamentar, l-au ajutat să înţeleagă situaţia din România: "Ce este în România la ora asta este barbarism. Eu văd lume civilizată, văd oameni cuminţi. Asta vreau eu pentru România. Daţi-mi 10 ani de mandat şi veţi vedea o Românie pe care o va iubi şi Dumnezeu."

"Nu veţi mai vedea sexy-cluburi în blocuri, nu veţi mai vedea cazinouri în ţara asta, nu veţi mai vedea jocuri de noroc, nu veţi mai vedea tot felul de sex shop-uri pe toate bulevardele. Nu există asta în Europa. Acolo nu există prostituţie, nu există striptease. Acolo toate legile sunt făcute aşa încât pe dracu' nu-l poţi îmbrăţişa. Peste tot îl întâlneşti pe Hristos".

"La noi sunt şi femeile frumoase, asta e ispita. Asta e un lucru bun. Acolo nici măcar femeile, parcă le-a făcut Dumnezeu să nu ispitească", a mai precizat Becali.

Întrebat dacă se va retrage din viaţa publică în cazul unui eşec la prezidenţiale, Becali a declarat: "Eu sunt europarlamentar, cum să mă retrag din viaţa publică? Mă lăsaţi voi să mă retrag din viaţa publică? O săptămână n-am vrut să vorbesc cu presa şi aţi înnebunit toţi."