MENIU

Gigi Becali a plecat în Antalya pentru a urmări meciul Stelei cu Slovan Bratislava

Foto: pamfletarii.com

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a plecat, astăzi, de pe Aeroportul Aurel Vlaicu, cu un avion privat, spre Antalya (Turcia), acolo unde roş-albaştrii se află în cantonament, iar în această după-amiază vor juca un meci amical cu Slovan Bratislava.

"Nu pot să stau departe de echipă, dar mă supăr şi eu câteodată şi mai zic aşa că stau departe. Se poate spune că Steaua rămâne pe primul loc pentru mine, după familie, e aşa, ca o distracţie pentru mine, ca o plăcere. Nu pot să o scot de la inimă aşa uşor, nici dacă aş vrea nu aş putea. Mă duc şi eu în cantonament să văd cum joacă echipa, văd un amical şi în 3 zile mă întorc", a declarat Gigi Becali.

Patronul Stelei este de părere că tinerii de la echipă sunt de perspectivă, însă nu poate spune dacă aceştia vor reuşi sau nu să se impună: "Nu ştiu dacă pot tinerii să ducă Steaua în Liga Campionilor, asta rămâne de văzut. Oricum nu sunt numai tineri, că a plecat doar Rădoi. Ce, au plecat toţi şi au rămas doar ăştia mai mici? Dacă puştii ăştia se pot impune, ştie doar Lăcătuş. De asta mă duc şi eu în Antalya, să nu mai vorbesc cu el la telefon".

Întrebat de ce Steaua nu a mai făcut în această pauză competiţională o campanie de transferuri masivă, Gigi Becali a răspuns ironic: " Nu avem bani de transferuri şi trebuie să ne descurcăm şi aşa. Ca să intri în Liga Campionilor trebuie să dai bani, dar dacă nu mai ai, ce să faci?".

Lotul Stelei se află în cantonament în Antalya (Turcia), acesta fiind cel de-al doilea stagiu de pregătire după cel de la Oliva Nova (Spania). Jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş vor susţine astăzi primul amical din Turcia, împotriva formaţiei Slovan Bratislava.