MENIU

Gigi Becali a fost ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Pipera şi dus cu mandat, la Poliţie, pentru audieri. VEZI VIDEO

Foto: News In
E. Prodan: Este acţiune menită să prejudicieze imaginea domnului Becali
Gigi Becali susţine că hoţii au făcut o înţelegere cu Marian Tutilescu, şeful Poliţiei Capitalei

Omul de afaceri Gigi Becali a fost ridicat de poliţişti de la casa sa din Pipera şi dus cu mandat, la Poliţie, pentru audieri. Becali a ajuns la sediul Poliţiei Capitalei la volanul propriei maşini, înconjurat de mai mulţi mascaţi. Omul de afaceri este acuzat de lipsire de libertate.

Peste 30 de poliţişti mascaţi au descins în faţa casei finanţatorului stelist, cu intenţia de a face percheziţie. Procurorii aveau mandat de perchiziţie, dar au renunţat să mai caute în casă. Dovezile pe care le căutau poliţiştii erau în altă parte, iar Gigi Becali a cerut să fie aduse.

Omul de afaceri a fost dus apoi la audieri, la Poliţia Capitalei. Gigi Becali şi-a condus singur maşina, exact cea care a fost furată în ianurie, dar a fost escortat de 3 ofiţeri ai serviciului de intervenţie. 

Gigi Becali acuză Poliţia că a făcut înţelegere cu cei care au depus plângerea

"Sunt acuzat de privare de libertate pentru că bodyguarzii au recuperat maşina şi când i-au luat pe hoţi la bar să ia declaraţii, cum au furat-o, unde au dus-o, nu ştiu ce, nu ştiu cum, ei au făcut o declaraţie cum că i-am privat de libertate pe hoţi. Eu ştiu că a făcut înţelegere Titulescu (n.r. Marian Tutilescu) cu ei, ca să dea ei declaraţii despre mine şi să le dea lor drumul, ei sunt liberi acum", a declarat Becali.

"Nu se impunea să i se facă o percheziţie la domiciliu pentru o faptă pe care nu a comis-o. Dacă există acea faptă, ar fi comis-o bodyguarzii lui, care nu locuiesc aici. Sechestrarea, dacă a existat o sechestrare, nu a fost făcută la domiciliul domnului Becali, ci la sediul PNG din Pipera'', a declarat Emilian Prodan, reprezentantul Comisariatului pentru Societate Civilă. Prodan spune că poliţia anchetează persoanele nepotrivite în acest caz, principalii vinovaţi, fiind lăsaţi în libertate. 

''Avem de-a face cu doi infractori, doi hoţi, care au recurs la şantaj, şi pe care, culmea, nu i-a citat nimeni până acum şi nu sunt anchetaţi, deşi se fac vinovaţi de furt şi şantaj'', a mai spus Prodan.

Întreaga acţiune a poliţiştilor este legată de furtul maşinii personale a lui Becali, din ianuarie. Cei care au furat maşina susţin că au fost bătuţi de apropiaţii omului de afaceri şi sechestraţi timp de peste trei ore. 

Citeşte şi Poliţiştii au descins la locuinţa din Pipera a lui Gigi Becali