MENIU

Gigi Becali a fost reţinut de procurori. Omul de afaceri va fi audiat de procurori după ora 16.00

Foto: NewsIn

Gigi Becali a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să-l audieze pe omul de afaceri după ora 16.00. Becali va fi dus la Judecătoria Sectorului 1, unde judecătorii vor decide dacă îi vor da sau nu mandat de arestare.

Ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore a fost emisă la ora 13.00.

De asemenea, şi alte persoane implicate în scandalul furtului maşinii finanţatorului Stelei au fost reţinute, anunţă publicaţia. Ele urmează să fie duşi la Judecătoria Sectorului 1 pentru emiterea mandatelor de arestare. 

Şase persoane, printre care şi omul de afaceri Gigi Becali, au fost conduse la sediul Poliţie Capitalei, în această dimineaţă, sub acuzaţia de lipsire de libertate.

Omul de afaceri Gigi Becali este acuzat de instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, celelalte persoane audiate fiind învinuite şi de uz de armă fără drept.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00:35, dispeceratul 112 a fost sesizat că, la intersecţia străzilor Doctor Felix şi Nicolae Titulescu, a avut loc o altercaţie în care s-au folosit şi arme de foc.

Conform apelului, un autoturism Mercedes aflat în trafic a fost blocat, iar cei trei pasageri au fost băgaţi cu forţa în portbagajul unui autoturism de teren şi transportaţi către o destinaţie din Tunari.

Cei care au furat maşina susţin că au fost bătuţi de apropiaţii omului de afaceri.

Maşina marca Mercedes, cu care George Becali a fost dus astăzi la sediul Poliţiei, este autoturismul care ar fi fost furat  la sfârşitul lunii ianuarie. Poliţiştii susţin că omului de afaceri i s-a permis să vină la volanul propriul autoturism la poliţie, tocmai pentru a se putea preleva probe din maşină. 

Citeşte şi

Gigi Becali şi alte cinci persoane, audiate de poliţişti sub acuzaţia de lipsire de libertate

Gigi Becali a fost ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Pipera şi dus cu mandat, la Poliţie, pentru audieri. VEZI VIDEO

Dosarele lui Gigi Becali: Omul de afaceri a bătut drumul pe la Parchete de multe ori în ultimii ani

Mai multe articole despre:
Gigi Becali poliţie procurori arestare breaking news