MENIU

Gică Popescu: Nu există niciun angajament şi nu am nicio legătură cu Securitatea

G. Popescu: Securitatea mi se pare a fi cea mai odioasă instituţie a statului înainte de '89
Foto: RTV

Gică Popescu şi-a ridicat de la CNSAS copia dosarului său de la Securitate. Fostul internaţional aşteaptă acum verdictul de colaborare sau necolaborare şi cel mai probabil, CNSAS va discuta dosarul lui în şedinţa de săptămâna viitoare.

Gică Popescu se află, de câteva zile, în mijlocul unui scandal, după ce presa a scris că, timp de trei ani, ar fi turnat la Securitate, sub numele conspirativ Colonelul Petrescu.

"E o tâmpenie, nici vorbă de aşa ceva!", spune fostul căpitan al Barcelonei, într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru Realitatea TV.

"Nu există niciun angajament şi nu am nicio legătură cu Securitatea. Există la dosar patru note pe care nu mi le însuşesc", a spus Popescu.

Mai mult, Popescu s-a arătat profund deranjat de întregul scandal. "A fost un prejudiciu brutal de imagine pentru mine şi trebuie să merg până la capăt. Nu pot lăsa lucrurile neclarificate", a spus Gică Popescu.

"Securitatea mi se pare a fi cel mai odios lucru, cea mai odioasă instituţie a statului înainte de '89", a încheiat Popescu. 

Mai multe articole despre:
CNSAS Securitate anchetă dosar GICA POPESCU