MENIU

Ghiţă Mureşan e pe locul trei în Topul celor mai urâţi sportivi ai tuturor timpurilor!

Foto: canoe.com

Fostul baschetbalist este devansat doar de boxerul rus Nikolai Valuev şi un fost jucător de baseball. În clasament mai punctează, printre alţii, şi Ronaldinho.

În peste un secol de sport profesionist s-au întocmit o sumedenie de topuri, care mai de care mai trăznite, iar canadienii de la canoe.com se înscriu în această linie şi al alcătuit clasamentul celor mai urâţi zece sportivi din lume, din toate timpurile.

Aici nu contează performanţele sau aptitudinile sportive, ci cât de lung ai nasul, cât de mari sunt urechile, cât de ciudat ţi-ai făcut părul sau dacă ţi-ai umplut corpul cu tatuaje sinistre.

Locul 1 în acest top neconvenţional este ocupat de Don Mossi, un personaj care are acum 80 de ani, dar în anii \'60 era un foarte bun jucător de baseball în liga nord-americană. Urechile clăpăuge, nasul enorm şi ochii dispuşi amuzant i-au atras renumele de \"Omul care a inventat învingătorul urât\", asta şi fiindcă era un jucător foarte bun, fiind cel mai bun pitcher din istorie atunci când s-a retras din activitate.

Uriaşul boxer Nikolai Valuev îl secondează pe Mossi, cu cele 150 de kilograme ale sale dispuse asimetric, iar podiumul este completat de românul Ghiţă Mureşan, despre care canoe.com scrie că \"nu a fost răsfăţat de natură\". Urmează un boxer, Leon Spinks, care ar fi avut ceva mai multe şanse de partea lui dacă ar fi avut dinţi, el preferând să-şi dea banii de alcool şi droguri.

Top 5 e încheiat de baschetbalistul Sam Cassel (40 ani), retras din activitate la Boston Celtics, iar a doua jumătate a Top 10 începe cu Mike Ricci, un hocheist bun, retras în 2007 de la San Jose Sharks, dar pe care îl strică faţa.

Urmează Kimbo Slice, care a devenit mai întâi celebru prin lupte de stradă, înainte de a intra în MMA, iar ultimii trei sunt \"chelul cu plete\" Pat McQuistan (26 ani), cel mai uşor de recunoscut jucător din liga nord-americană de fotbal, ciclistul David Clinger, care are toată faţa tatuată, şi Ronaldinho, cu dinţii lui de cal.

Mai multe articole despre:
top Ronaldinho Ghiţă Mureşan