MENIU

Ghionea: Îmi doresc enorm titlul cu numărul 24 pentru Steaua

Foto: NewsIn

Fundaşul stelist Sorin Ghionea a mărturisit că principalul său obiectiv în 2009 este cucerirea titlului cu numărul 24 pentru Steaua şi s-a declarat mâhnit de faptul că roş-albaştrii au fost acuzaţi de jocuri de culise.

"În momentul de faţă nu mă gândesc la o plecare, mă gândesc enorm la acest obiectiv care mă apasă de un an şi jumătate-doi, titlul de campioană cu numărul 24. Mi-l doresc enorm, şi dacă ar fi după mine, aş da orice numai să reuşesc să îl câştig", a declarat Sorin Ghionea, la postul public de televiziune.

"În cei trei ani în care am jucat în Liga Campionilor nu am participat direct, a trebuit să ne luptăm, să muncim două tururi sau un tur preliminar. Sperăm ca anul acesta să reuşim să câştigăm campionatul, pentru că nu am mai reuşit de două sezoane lucrul acesta, şi să mergem direct în Champions League, în grupe", a adăugat fundaşul stelist.

Deranjat de unele acuzaţii făcute la adresa Stelei, Ghionea a replicat: "Mă doare să ştiu că rivalii cred că noi nu am jucat meciurile pe teren, când s-a văzut clar că adversarii noştri şi-au dat viaţa în meciurile cu noi. Cei care ne vor 'binele' se leagă de orice amănunt pentru a ne vedea cât mai jos în clasament".
Mai multe articole despre:
Steaua Sorin Ghionea