MENIU

Gh. Ştefan: \"Arbitrul Robert Dumitru ne-a refuzat două penalty-uri când am retrogradat! Dacă ne dădea doar unul şi marcam, scăpam!\"

Foto: NewsIn

Preşedintele Ceahlăului este nemulţumit de brigada delegată la meciul cu Poli Iaşi. Într-un interviu REALITATEA.NET, el motivează cauzele, dar explică şi de ce a decis să-l readucă la cârma echipei pe Florin Marin, la doar 10 zile după ce l-a demis.

Prestaţiile fluieraşilor români în această prima parte a sezonului Ligii I îl nemulţumesc pe Gheorghe Ştefan, care a vorbit pentru REALITATEA.NET despre centralul care va fluiera Ceahlăul în următoare partidă din Liga I, în etapa a 8-a, sâmbătă, la Iaşi, cu Politehnica.

"Eu am o nemulţumire vis-a-vis de delegarea lui Robert Dumitru la Iaşi, pentru că am avut probleme cu el în anul în care am retrogradat. Am avut două penalty-uri refuzate în meciurile pe care le-a arbitrat el, iar dacă ne dădea doar unul şi marcam, nu mai retrogradam", ne-a spus Pinalti.

Nemulţumit de maniera de a conduce jocul a lui Ciprian Danşa, la meciul din deplasare cu FC Braşov, 1-0 pentru gazde, din etapa a 6-a, Gheorghe Ştefan i-a transmis lui Florin Marin, tehnicianul grupării moldave, să scoată echipa de pe teren. Doar 2 minute şi jumătate, sub cele 3 minute prevăzute în regulament, caz în care echipa era penalizată de FRF. Cum antrenorul nu s-a conformat, Ştefan a anunţat la finalul partidei că l-a demis.

Doar că despărţirea de "Flocea" nu a durat mult. După 10 zile, timp în care echipa a fost eliminată în 16-imile Cupei României de o divizionară secundă, Gaz Metan CFR Craiova, preşedintele de onoare al Ceahlăului l-a readus la echipă pe Marin.

Într-un interviu acordat REALITATEA.NET, Gheorghe Ştefan şi-a explicat decizia. "Am considerat că nu am găsit în străinătate un antrenor cu licenţă PRO şi documentele respective cu care să poată antrena în Liga I, iar în ţară am considerat că nu există un antrenor peste Florin Marin, la momentul acesta. Dacă găseam un antrenor străin cu toate documentele bune, cu şcoala la Coverciano sau la Koln, atunci poate aduceam un străin, dar nu am găsit unul care să îndeplinească aceste condiţii", a spus Ştefan.

"Obiectivul Ceahlăului în acest an e o poziţionare pe locurile 10-14, practic salvarea de la retrogradare", a încheiat oficialul Ceahlăului.  

După 7 etape, Ceahlăul Piatra-Neamţ ocupă poziţia a 16-a în Liga I, cu 7 puncte.