MENIU

George Michael a fost părăsit de iubit

Foto: ytimg.com

13 ani. Atât a durat povestea de dragoste dintre cântăreţul George Michael şi iubitul lui Kenny Goss.

Se pare că cei doi s-au despărţit anul trecut, de Crăciun, însă apropiaţii lui George Michael au păstrat secret acest lucru, de teamă că artistul ar putea suferi o cădere nervoasă.

Anul trecut, George Michael a fost arestat de poliţie într-o toaletă publică din Hampstead Heath şi a fost cercetat pentru deţinere de stupefiante. 

"Kenny l-a iertat de prea multe ori. După incidentul din Hampstead Heath a cedat. Toată lumea ştia că George nu era acolo pentru droguri, ci pentru a agăţa bărbaţi. Deşi George a susţinut că are o relaţie "liberă", Kenny nu a fost niciodată de acord ca artistul să umble cu alţi bărbaţi sau să fumeze cannabis. Acum fostul iubit al artistului se simte umilit", a povestit un apropiat al cuplului pentru Daily Mirror. 

Se pare că George este atât de afectat de despărţire încât refuză să iasă din casă. "Fumează câteva jointuri şi îşi petrece nopţile în faţa calculatorului. Şi-a amânat toate întâlnirile, iar jocurile pe calculator sunt singura lui preocupare", a subliniat aceeaşi sursă.