MENIU

George Copos: Viaţa este nedreaptă, fotbalul este nedrept, Planeta Pământ se scufundă

Foto: NewsIn

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat că rapidiştii au jucat foarte bine şi ar fi meritat să câştige meciul cu CFR Cluj, dar că fotbalul este nedrept.

"Viaţa este nedreaptă, fotbalul este nedrept, Planeta Pământ se scufundă! Băieţii au fost bravi, au fost extraordinari. Marian Rada şi Nicolae Manea au reinventat spiritul Rapidului. Peseiro a cheltuit milioane de dolari şi iată că Manea şi Rada au făcut treaba. Am fi meritat să marcăm. Rapid a avut foarte multe ocazii, am fost extraordinari! Ratarea lui Pitbull a fost încă o gaura în stomac", a spus Copos la GSPTV.

Când a venit vorba despre primele promise jucătorilor, Copos a afirmat că despre acest subiect trebuie "să se vorbească cu un prieten bun" şi l-a dat la telefon pe Jean Valvis.

Valvis a ludat şi el jocul rapidiştilor, spunând că Rapid ar fi meritat să câştige în Gruia.

"Suntem frustraţi. Rapid a demonstrat încă o dată că este un club de tradiţie care a făcut istoria fotbalului din România. Am încredere în Sichitiu şi în staff-ul tehnic. Vom discuta cu ei despre prima pentru acest meci", a  spus Valvis.

CFR Cluj şi Rapid au încheiat la egalitate partida disputată la Cluj, într-un meci desfăşurat în condiţii meteo foarte grele.