MENIU

George Copos se face şofer de taxi din cauza lui Alexandru Tudor

Foto: NewsIn

Patronul Rapidului nu mai vrea să audă de arbitri români şi se apucă de taximetrie, pentru a aduce brigăzi străine la jocurile Rapidului.

George Copos a aruncat asupra arbitrului Alexandru Tudor vina pentru înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-4, iar greşelile portarului Marinescu, "coautor" la trei dintre goluri, i-a găsit ca scuză tinereţea. Oficialul din Giuleşti

"A fost un arbitraj execrabil pentru un ecuson FIFA. Am avut cel puţin două penalty-uri. Mureşan a oprit mingea cu mâna. E ruşinos pentru un arbitru cu ecuson FIFA, cum e Tudor, să nu dea două penalty-uri şi un cartonaş galben care se transforma în roşu! Cred că au fost greşeli premeditate. Un arbitru de talia lui Alexandru Tudor nu poate face asemenea greşeli! Tudor să meargă la Chiajna, la Vânju Mare sau la Cupa Presei, nu în Liga I sau în UEFA! A furat munca unor copii, a unor oameni care fac mari sacrificii, nu are ce căuta pe lista FIFA, să stea acasă", a declarat George Copos la GSP TV.

Copos a adăugat că de acum înainte va încerca să aducă arbitri străini la toate meciurile de acasă ale Rapidului: "Eu vă anunţ de acum că, din toată sărăcia Rapidului, la toate meciurile pe care le vom juca pe Giuleşti nu vom mai fi arbitraţi de români! O să fac taxi noaptea prin Bucureşti să aduc bani pentru a fi arbitraţi de străini".

Referitor la faptul că portarul Andrei Marinescu a greşit la trei dintre cele patru goluri încasate de Rapid, Copos a spus: "Trebuie să îi acceptăm pe aceşti copii şi să îi respectăm. Marinescu este tânăr şi are dreptul să greşească". Totuşi, Copos este bucuros că a adus în Giuleşti un portar mai experimentat, pe Mircea Bornescu. "Îl avem pe Bornescu, am făcut eforturi foarte mari pentru a-l aduce. Îmi pare rău că nu l-am putut transfera mai devreme. De marţi va fi oficial jucătorul nostru. El semnase de multă vreme cu noi", a punctat Copos.