MENIU

George Copos: Salariile jucătorilor ar trebui să fie ca în martie 1990 ca să mai pot investi la Rapid

Foto: NewsIn

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să continue la formaţia giuleşteană, însă nu mai are fondurile necesar pentru a finanţa activitatea fotbalistică, şi de aceea încearcă să vândă clubul unui alt om de afaceri.

"Dacă aş mai avea bani, aş rămâne investitor la Rapid. Nu este uşor, pe această criză, să scoţi 17 milioane de euro. România s-a întors în martie 1990 şi aşa ar trebui să fie şi salariile jucătorilor", a spus Copos.

Acesta afirmă că e posibil să se întâlnească la finalul săptămânii cu Fathi Taher, atunci când acesta va reveni în România. "Taher va reveni joi noaptea, iar vineri va fi la Bucureşti. E un om cu suflet, care a vrut să facă treabă la Rapid, dar oameni ca Peseiro sau alţii au distrus într-un an ce am făcut noi la Rapid în 16", a dezvăluit omul de afaceri.

George Copos a comentat şi absenţele lui Marius Constantin, Maftei şi Ricardo Fernandes din partida cu CFR Cluj, din cauza suspendărilor. "Nu este întâmplător ce s-a întâmplat. Arbitrul Dumitru a arbitrat şi acum 2-3 ani Sportul înaintea unui meci cu CFR Cluj şi tot la fel a făcut, a dat galbene unor jucători importanţi, şi aceştia au ratat acel meci", a spus patronul giuleştenilor.

Partida CFR Cluj-Rapid, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30.
Mai multe articole despre:
Rapid George Copos criză