MENIU

Geoană spune că Oprescu "acoperă urmele lui Videanu" la Primăria Capitalei

Foto: NewsIn

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, că Sorin Oprescu, înainte de a fi candidat la prezidenţiale, este primar general al Capitalei, iar a acoperi urmele lui Videanu nu reprezintă o soluţie pentru campania pentru prezidenţiale.

"Înainte de a fi candidat la alegerile prezidenţiale, domnul Oprescu este primar general al Capitalei, o primărie generală în care funcţionează într-o majoritate cu cei de la PD-L, o primărie generală în care de mulţi ani de când se perindă mulţi la conducerea instituţiei, nu apare nicio informaţie despre scurgerile imense de resurse ale celui mare buget din România după bugetul de stat. Eu sper ca, dincolo de afirmaţiile de campanie, evident, şi dincolo de faptul că este într-o perioadă de concediu fără plată, primarul general al Capitalei, are obligaţia de a se apleca şi asupra problemelor bucureştenilor şi acolo sunt multe răspunsuri care trebuie să fie aflate. Nu cred că a acoperi urmele domnului Videanu, reprezintă o soluţie pentru campania prezidenţială", a declarat Geoană.

Preşedintele PSD a făcut o vizită de două zile în Bistriţa-Năsăud. El a participat sâmbătă la sărbătoarea recoltei de la "Toamna bistriţeană", la sfinţirea noilor clopote ale Bisericii Evanghelice din Bistriţa, dar şi la Festivalul Internaţional al Fanfarelor "Mihail Warga".