MENIU

Geoană şi Meleşcanu, la un miting electoral la Oradea:Suntem pe această scenă, împreună, nu pentru a împărţi puterea

Mircea Geoană

Mircea Geoană, candidatul PSD susţinut de PNL, a participat la Oradea la primul miting electoral din campania pentru turul al doilea.

Mircea Geoană s-a declarat la mitingul electoral de la Oradea din campania pentru primul tur al prezidenţialelor bucuros pentru că este alături de oameni \"care ştiu să se respecte, oameni cu care am avut adversităţi politice\".

Geoană a spus că Theodor Meleşcanu este cel care l-a învăţat diplomaţie şi vrea să-i mulţumească pentru acest lucru.  \"De la Teo am învăţat ce înseamnă bunul-simţ şi eleganţa în viaţă şi în politică\", a spus Geoană care le-a mulţumit lui Ilie Bolojan şi Crin Antonescu pentru implicarea în campanie.

\" Îmi place tare mult să văd alăturarea acestor două partide. Faptul că suntem împreună este un semn cu privire la revenirea României la normalitate. Esrte un moment care depăşeşte o evoluţie conjuncturală. Suntem pe această scenă împreună nu pentru a împărţi puterea\", a declarat Geoană. În aplauzele celor din public, Geoană a amintit de coaliţiile de pe scena politică şi mai ales de \"viaţa cu Băsescu şi cu PD-ul\" a partidului său.

\"La 20 de ani de la Revoluţie avem dreptul să învăţăm din greşeli şi avem obligaţia să descătuşăm energiile naţiunii române\", a concluzionat Geoană care a subliniat că alătură de Crin Antonescu şi Johannis vor da un guvern ţării până la Crăciun.

\"Puterea nu este o pradă, puterea este o responsabilitate şi pot să vă spun că voi veghea ca viitoarea guvernare să fie profund diferită faţă de guvernările anterioare. Avem obligaţia de a da României un alt  fel de a face politică\", a mai explicat Geoană care a respins teza că între PSD şi PNL nu poate exista o colaborare din punct de vedere ideologic.