MENIU

Geoană: Să-şi bage şi Băsescu picioarele în apă rece!

foto: NewsIN

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat luni că şi preşedintele Băsescu ar trebui să-şi bage picioarele în apă rece, sintagmă folosită anterior de şeful statului, care s-a referit la ce ar trebui să facă partidele de la guvernare.

"Să şi le bage şi dânsul (picioarele)!", a fost reacţia liderului PSD, la apelul făcut către preşedintele Băsescu către partidele politice de a-şi băga "picioarele  în apă rece". Geoană a făcut această scurtă declaraţie înainte de a intra la şedinţa grupurilor reunite ale PSD, de la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni că nu a primit nicio solicitare din partea premierului Boc de remaniere a ministrului de Interne şi că, dacă va fi solicitat să aibă o întâlnire cu PSD şi PDL, "îşi va face timp" pentru aceasta. 

Băsescu  a spus că pesonal crede că, în toate acţiunile celor două partide, trebuie să domine responsabilitatea şi, în măsura în care vor solicita o discuţie, îşi va face timp să o aibă. "Este bine ca ambele partide să-şi bage repede picioarele în apă rece", a comentat Băsescu.

"Îmi pare rău că nu sunt atât de bine informat ca ziariştii, eu am fost în şedinţe", a adăugat preşedintele amuzat, despre subiectul remanierii vicepremierului Dan Nica.