MENIU

Geoană propune o dezbatere cu Băsescu şi Antonescu la Academia de Studii Economice, din Capitală

Foto: RTV

Preşedintele PSD Mircea Geoană a afirmat că nu poate participa la dezbaterea cu Traian Băsescu şi Crin Antonescu de la Cluj, de sâmbătă, deoarece are programat un miting la Măcin şi a avansat ziua de miercuri pentru o dezbatere cu cei doi pe teme economice la ASE, în Bucureşti.

Candidatul social-democrat la alegerile prezidenţiale a afirmat că principala temă de interes pentru români este starea economiei şi locurile de muncă, motiv pentru care a propus ca prima dezbatere în formula de trei să aibă loc pe teren neutru, la Academia de Studii Economice din Bucureşti. \"Mă bucur că domnul Băsescu a acceptat invitaţia de a avea o astfel de dezbatere publică şi consider că principala preocupare a românilor în momentul de faţă o constituie economia şi locurile de muncă. De aceea, reiau propunerea mea iniţială de a avea o primă dezbatere pe economie la Bucureşti, la ASE şi stafful meu de campanie stă la dispoziţia staffului domnului Băsescu pentru a stabili formatul şi moderatorii dezbaterii\", a declarat sâmbătă, Mircea Geoană.

El a precizat că nu poate participa la dezbaterea de sâmbătă de la Cluj din cauza programului stabilit anterior. \"Dacă ar fi să fiu ironic, aş spune că invitaţia domnului Băsescu la Cluj unde are un miting electoral ar putea fi înlocuită cu o invitaţie la Măcin unde am un miting electoral cu publicul PSD. Ce am propus iniţial rămâne valabil: o primă dezbatere pe temă economică la Bucureşti, o a doua la Cluj, la Babeş-Bolyay pe teme de politică externă şi securitate naţională şi a treia pe teme sociale, pe educaţie la Universitatea \"Alexandru Ioan Cuza\" la Iaşi\", a spus Geoană.