MENIU

Geoană: Lui Băsescu fie îi este frică, fie îi este frică

Foto: REALITATEA.NET

Liderul PSD, Mircea Geoană, i-a răspuns lui Traian Băsescu, care a declarat sâmbătă, la Craiova, că adevăratul lui contracandidat este Ion Iliescu, că preşedintelui îi este "frică" de el şi îl aşteptă "cu plăcere" la confruntări în campania electorală, transmite corespondentul NewsIn.

"I-am dat ieri domnului Băsescu, de la Prahova, o replică prin care îi spuneam că fie îi este frică, fie abuzează de substanţe. Astăzi, la o nouă declaraţie a domniei sale, din Bucovina îi dau două explicaţii. Fie îi este frică, fie îi este frică. Fie îi este frică să se confrunte cu criza şi cu cei cinci ani de mandat, fie îi este frică de Mircea Geoană şi găseşte ţinte şi adversari imaginari. Este ca un fel de boxer care face joc de glezne şi boxează cu umbra, pentru că îi este frică să se suie în ringul de box. Domnule Băsescu, vorbiţi cu Mircea Geoană şi vă aştept cu plăcere la confruntări în această campanie electorală", a declarat Mircea Geoană, sâmbătă, aflat în vizită în localitatea suceveană Vârfu Dealului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat sâmbătă, la Craiova, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale din Dolj, că el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoană, ci pe Ion Iliescu, pe care îl va învinge la alegeri. "Senzaţia mea este că nu sunt în competiţie cu Mircea Geoană, ci cu Ion Iliescu, care este în spatele lui. Va fi prima dată când o să-l bat şi pe Ion Iliescu, nu numai pe Mircea Geoană. La vârsta dumnealui , domnul Ion Iliescu putea să evite o bătaie electorală dacă nu se băga să-i predea ştafeta lui Mircea Geoană. Eu ştiu foarte bine că bătălia mea nu e cu Geaonă, nici cu Antonescu. Bătălia pe care o voi da este cu Ion Iliescu, care şi-a pus la faţă nişte perdele zâmbitoare sau aparent modernizatoare", a spus Băsescu.

Mircea Geoană s-a aflat sâmbătă în comuna Adâncata, judeţul Suceava, unde s-a întâlnit cu aproximativ 500 de simpatizanţi PSD la căminul cultural. Liderul social-democrat va mai vizita o fermă şi se va deplasa la Gura Humorului, Sadova şi Vatra Dornei. Duminică va depune o coroană de flori la monumentul lui Ioan Grosaru, militarul din Păiseni decedat în Irak în 2007.
Mai multe articole despre:
Mircea Geoană campanie Traian Băsescu Ion Iliescu