MENIU

Geoană la Miss Diaspora, Băsescu la mănăstire

Foto: RTV
Vă invităm să urmăriţi un montaj haios cu politicienii noştri în diverse ipostaze la sărbătorile româneşti.

Ca la fiecare sfârşit de săptămână, politicienii au făcut băi de mulţime. Băsescu a mizat pe credinţa electoratului, Geoană s-a împărţit între o slujbă religioasă şi Miss Diaspora, Roberta Anastase a celebrat Ziua Marinei la Constanţa, Alina Gorghiu s-a plimbat cu bicicleta, iar Crin Antonescu a stabilit strategii electorale cu liderii locali ai PNL la Braşov.

Ca la fiecare sfârşit de săptămână, politicienii au făcut băi de mulţime. De la preşedintele Traian Băsescu, până la liderii şi lideraţii partidelor politice, toţi au ales să testeze încrederea electoraltului în aceste vremuri de criză.

Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători creştine, i-a unit pe cei cu doctrine politice diferite. Sâmbătă dimineaţă, premierul Emil Boc şi preşedintele PSD Mircea Geoană au asistat la slujba de la mănăstirea Nicula din Cluj, unde a mai fost prezentă şi Ecaterina Andronescu.

Anul acesta, şeful statului a ales să nu meargă la malul mării la sărbătorirea Zilei Marinei, ci a participat la slujba de Sfânta Maria la Mănăstirea Tismana, din judeţul Gorj. Tot aici a avut loc Festivalul cântului şi portului oltenesc "Tismana 2009".

Duminică, Traian Băsescu a mers la o altă sărbătoare, la Prislop, în judeţul Maramureş.

Sâmbătă, Geoană a trecut de la mănăstire la un concur de miss. Liderul PSD a fost în juriu la Miss Diaspora, un concurs organizat la Constanţa, căci ochiul de diplomat plimbat prin lume se pricepe la domniţe.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-a aflat la Constanţa, pentru ceremoniile legate de Ziua Marinei, iar Alina Gorghiu s-a plimbat cu bicicleta între Izvor şi Mogoşoaia.

Crin Antonescu s-a aflat la Braşov pentru a decide cu liderii locali ai PNL care va fi strategia electorală la alegerile din toamnă. 

Şi pelerinajul poate continua. Potrivit unor date prezentate pe site-ul Ministerului Turismului, doar în această lună au loc în România nu mai puţin de 376 de festivaluri. Jurnaliştii de la Gândul susţin că 92,1% din aceste manifestări sunt plătite din bani publici, fiind organizate de autorităţile locale.

Vă invităm să urmăriţi un montaj haios cu politicienii noştri în diverse ipostaze la sărbătorile româneşti.