MENIU

Geoană: Frustrarea mea personală este imensă, să fii acolo şi să afli că nu mai eşti

Mircea Geoană crede că ar fi meritat să fie preşedintele tuturor românilor, nu doar al celor din PSD

Liderul PSD susţine că va pleda pentru legiferarea unui Cod Electoral care să elimine imperfecţiunile  constatate la ultimele scrutine.

Pierderea recentelor alegeri prezidenţiale continuă să-l bântuie pe liderul PSD Mircea Geoană. \"Frustrarea mea personală este imensă, să fii acolo şi să afli că nu mai eşti\", a mărturisit Geoană în emisiunea \"România politică\" de la Realitatea TV. Geoană a spus că va pleda pentru elaborarea unui Cod Electoral care să elimine imperfecţiunile electorale constatate la ultimele scrutine. \"Se simte nevoia de a veni cu un Cod Electoral, un sistem de legi electorale, să depăşim această etapă profund nedemocratică, alegerile nu mai reflectă voinţa suverană a poporului român\".

Şeful PSD a spus că, dacă ar fi ajuns preşedintele României, ar fi chemat şi PD-L la guvernare. \"Aş fi încercat să merg chiar dincolo de proiectul Johannis şi să fi oferit inclusiv PD-L pentru un guvern de uniune naţională. Au fost folosite o serie de clişee în această campanie care nu au nicio legătură cu realitatea: Sunt eu comunist? Eu cred că domnul Băsescu ar fi putut să găsească un independent convenabil tuturor. Ar fi fost un gest de inteligenţă politică, a ratat momentul\", a mai spus Geoană.