MENIU

Geoană: Boc habar nu are de economie. Videanu când respiră, vrea să facă bani. Pogea e adus de pe drumuri. Daţi, mă, în ei, că sunt vraişte!

Foto: NewsIn

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a atacat dur mai mulţi miniştri ai Cabinetului Emil Boc. El a enumerat punctele vulnerabile ale PD-L şi i-a îndemnat pe liderii pesedişti să se îndrepte împotriva colegilor de Coaliţie.

"Suntem în spatele lor. Tot timpul reacţionăm la Băsescu. Este greşit din punct de vedere strategic. Când vorbeşte Videanu, în spate e un business. Când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei, că sunt vraişte la chestia asta! Boc habar nu are de economie. Pogea e adus de pe drumuri. Ăştia ştiu că e omul de casă al lui Videanu", le-a spus Geoană pesediştilor.

Preşedintele PSD i-a îndemnat pe membrii partidului să treacă la atac.

"Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus Geoană.

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a susţinut că există legături între programele guvernamentale şi firmele miniştrilor.

"Murgeanu şi Blaga au nişte firme care fac pereţi şi s-au dus milioane la anveloparea blocului. Pe Blaga îl interesează să dea drumul la blocuri şi să cumpere pereţii de la firmele lui. Nu vă faceţi, că nu ştiţi!", a spus Mazăre.