MENIU

Gaz Metan Mediaş a învins CS Otopeni, scor 3-0

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş şi CS Otopeni s-au întâlnit, miercuri, într-un derby al suferinţei, în etapa a 26-a a Ligii I, pe care medieşenii l-au câştigat cu scorul de 3-0. Dacă pentru Gaz Metan şansele de salvare de la retrogradare continuă să fie ridicate, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu se afundă tot mai tare, iar şansele sale tind tot mai mult către zero.

Animate de dorinţa de a evolua şi în sezonul următor în Liga I, cele două formaţii au avut avut un start bun de meci, în care s-au înregistrat ocazii la ambele porţi. Deşi primele 45 de minute au găsit tabela înţepenită tot la 0-0, cei de la Gaz Metan ar fi putut conduce, dacă portarul Cristi Munteanu nu s-ar fi opus excelent unor şuturi ale lui Todea (min. 10) sau Eric (min. 20) sau dacă şuturile lui Boaru sau Pârvulescu nu ar fi ocolit de puţin cadrul porţii. Cea mai mare şansă de gol a medieşenilor a venit chiar înainte de pauză, când Eric a trimis cu capul în bară, de la numai doi metri.

De cealaltă parte, cei mai periculoşi ilfoveni au fost Vitinha, al cărui şut din colţul careului de 16 metri a trecut foarte aproape de bară (min. 23), şi Claudiu Dumitrescu, care a trimis însă doar în plasa laterală (min. 28).

În partea a doua a jocului, medieşenii au continuat să domine şi au deschis scorul la doar patru minute de la reluare. Markovic a marcat cu capul, de la 3 metri (min. 49), după un corner executat de Eric şi o recentrare a lui Grillo. Scorul a devenit 2-0 după alte două minute, Cristi Bud înscriind la colţul scurt, după ce a scăpat singur cu Munteanu, pentru ca tot el să facă 3-0 în minutul 72, cu un şut de la 30 de metri care l-a surprins prea avansat pe portarul oaspeţilor.

Chiar în ultimul minut de joc, Bud a trecut pe lângă al treilea gol al său, lobul său peste Munteanu lovind doar transversala.

Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 3-0, iar Gaz Metan Mediaş a urcat un loc în clasament, până pe 15, cu 24 de puncte, unul mai puţin decât baremul minim de realizat.

CS Otopeni se menţine pe locul 17, penultimul, cu o "zestre" de doar 13 puncte.

Caseta tehnică:

GAZ METAN MEDIAŞ - CS OTOPENI 3-0 (Markovic 49, Bud 50, 70)

Gaz Metan Mediaş: Vâtcă - Lazăr, Markovic, Hoban - Todea, Kubala (Dudiţă 46) - Grillo (Zaharia 65), Eric (Sabău 71), Pârvulescu - Bud, Boaru. Antrenor: Cristian Pustai.

CS Otopeni: Munteanu - Dumitrescu, Diogo, Panait, Vitinha - Negru (Yontcha 58), Lazic (Pană 82), Pârvu, Constantin (Manea 75) - Ganea, Caramarin. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Todea 24 / Dumitrescu 83

Arbitri: Ionică Serea - Dorin Mudura, Iulian Radu

Stadion: Municipal; Spectatori: 3.000.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Gaz Metan Mediaş - CS Otopeni, scor 3-0.

Mai multe articole despre:
Liga I CS Otopeni Gaz Metan Mediaş Etapa a 26-a