MENIU

Gaţu despre scandalul sexual din handbal: Auzisem ceva, dar nu am avut curaj să vorbesc cu Râşniţă

Foto: NewsIn

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, marţi, pentru Realitatea FM, că auzise câteva lucruri legate de acuzaţiile de hărţuire sexuală care i se aduc fostului selecţioner Lucian Râşniţă, dar că nu a avut "curajul" să discute cu acesta despre un subiect atât de delicat.

Cotidianul ProSport a dezvăluit că Lucian Râşniţă, fost selecţioner al naţionalelor României de handbal feminin şi masculin, care în prezent ocupă funcţia de antrenor coordonator al Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă (CNOE) de la Râmnicu Vâlcea, este acuzat de mai multe handbaliste de hărţuire sexuală.

"Auzisem deja ceva, la a şaptea mână. Îmi propusesem să stau de vorbă, dar nu aveam curajul să stau de vorbă cu domnul Râşniţă pe tema asta pentru că e jenant", a spus Gaţu.

Gaţu a menţionat că FRH a demarat deja o anchetă în acest caz şi că a convocat Consiliul de Administraţie al CNOE pentru vineri, când ar urma să se hotărască măsurile ce se impun în această situaţie. "E delicată treaba, dar cine greşeşte plăteşte", a conchis preşedintele FRH.

Află mai multe la Realitatea FM.