MENIU

Gabriel Popoviciu află vineri dacă poate părăsi ţara

Foto: NewsIn

Înalta Curte de Casaţie va lua în discuţie vineri recursul declarat de procurorii DNA împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti prin care i s-a ridicat interdicţia de a părăsi ţara omului de afaceri Gabriel Popoviciu.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, 1 iunie, plângerea formulată de Gabriel Popoviciu, în dosarul în care este anchetat de DNA alături de fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, împotriva ordonanţei procurorilor de prelungire a interdicţiei de a părăsi ţara.

Instanţa trebuia să judece plângerea lui Popoviciu pe 22 mai, dar potrivit avocatului Dan Apostol, procesul a fost amânat pentru 1 iunie din cauză că DNA nu a trimis instanţei dosarul de urmărire penală a omului de afaceri.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, la sfârşitul lunii aprilie, plângerea făcută de fostul şef al DGIPI Cornel Şerban împotriva ordonanţei procurorilor DNA prin care i-a fost prelungită cu 30 de zile interdicţia de a părăsi ţara. Curtea de Apel Bucureşti a decis, tot atunci, să respingă plângerile formulate de Gabriel Popoviciu şi Petru Pitcovici împotrivarezoluţiilor procurorilor prin care li s-a prelungit interdicţia de a părăsi ţara.
Mai multe articole despre:
DNA proces audiere interdicţie Gabriel Popoviciu