MENIU

Gabi Vişoiu, românul care a câştigat patru medalii de aur la Campionatul Mondial de biliard artistic! VEZI VIDEO

Gabi Vişoiu
Gabi şi-a petrecut ore în şir lângă propria masă de biliard, iar rezultatele nu au întârziat să apară

Gabi Vişoiu este singurul român dintr-un sport mai puţin cunoscut la noi: biliardul artistic. Unicul nostru jucător a reuşit să câştige în total patru medalii de aur la Campionatul Mondial, iar visul său este să devină campion mondial absolut.

Pentru a ajunge campion, Gabi Vişoiu şi-a petrecut ani buni în faţa mesei de biliard. Întâi a jucat nineball şi o idee trăsnită l-a făcut într-o zi să aleagă biliardul artistic, mai ales după ce a descoperit pe internet nişte lovituri ce păreau aproape imposibile.

Deşi pare greu de crezut, până şi la biliardul artistic participanţilor li se impune un anumit program. Gabi, spre exemplu, îşi foloseşte imaginaţia mai mult în spectacole.

Gabi şi-a petrecut ore în şir lângă propria masă de biliard, iar rezultatele nu au întârziat să apară: a fost la trei concursuri mari până acum, la Campionatul Mondial din 2007, Campionatul Mondial din 2008 şi la Mastersul de biliard artistic 2009. Mai multe aflaţi din emisiunea SPORT pe NET.

Tot la SPORT pe NET am mers la şcoala de pilotaj a lui Titi Aur, locul unde pasionaţii de maşini învaţă să şofeze ca nişte adevăraţi profesionişti. 

La rubrica noastră de sport extrem facem cunoştinţă de această dată cu Jeremy Jones. Campion mondial de snowboard, Jeremy luptă împotriva încălzirii globale şi are un motiv bun să o facă: pentru a-şi păstra locul preferat de joacă înzăpezit cât mai mult timp.

SPORT pe NET este o producţie web tv marca REALITATEA.NET, prezentată de Claudia Chira, care vă oferă săptămânal reportaje exclusive din lumea sportului, dar şi interviuri cu personalităţi pasionate de sport. Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre cu privire la SPORT pe NET la adresa penet@realitatea.net. 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=983662&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=983662
REALITATEA.NET - Gabi Vişoiu, românul care a câştigat patru medalii de aur la Campionatul Mondial de biliard artistic!