MENIU

Gabi Tamaş e acuzat că a băut înaintea derby-ului cu Rapid!

Foto: NewsIn

Fundaşul a fost schimbat la pauză, după o primă repriză catastrofală, iar DigiSport spune că el a consumat mai multe sticle de vin în noaptea dinaintea jocului. Ionel Ganea spune că a fost vorba doar de câteva pahare.

Dinamoviştii nu se dezmint şi reţin din nou atenţia, indiferent de rezultatele din teren. Abia ce le-a interzis Cornel Ţălnar să mai meargă la băutură, că fotbaliştii au şi găsit soluţia de ieşire din impas şi au adus băutura la ei.

În cantonament, conform DigiSport, care spune că fundaşul Gabriel Tamaş a băut mai multe sticle de vin înaintea derby-ului cu Rapid (1-1), după care s-a apucat să facă scandal, pe holuri, fiind potolit cu greu de colegi şi membri ai staff-ului tehnic.

Directorul sportiv al "alb-roşilor", Ionel Ganea, a confirmat parţial informaţia, susţinând că fundaşul nu a întrecut măsura: "Gabi Tamaş a băut trei pahare de vin, însă nu s-a certat cu nimeni. La ora 22:40 s-a culcat, chiar eu am verificat asta".

Fundaşul a fost unul dintre cei mai slabi fotbalişti în partida de duminică seara, greşind la golul marcat de Rapid şi fiind înlocuit la pauză.