MENIU

Furtuni violente s-au abătut peste toată ţara

Furtuni puternice s-au abătut astăzi peste multe zone din ţară
Foto: Marius, Călăraşi

Furtuni puternice s-au abătut joi peste multe zone din ţară. Nici Capitala n-a fost ocolită de norii negri de ploaie. În unele cartiere a plouat abundent, iar furtuna a doborât copaci şi a smuls acoperişuri. Cititorii REALITATEA.NET ne-au trimis imagini.

În Târgovişte furtuna a început în jurul orei 17.45. Norii parcă s-au rupt şi a început o ploaie puternică, însoţită de fulgere şi tunete. Într-o jumătate de oră străzile s-au umplut de apă.

Circulaţia pe DN 1 a fost dată peste cap de ploaia torenţială de joi seară. Pe Valea Prahovei a plouat cu grindină, iar şoferii au tras pe dreapta pentru că nu mai vedeau la un metru în faţa lor.

În Harghita, o viitură a inundat peste 100 de gospodării şi a distrus culturile de pe zeci de hectare.

Ploile puternice au afectat cinci sate din Bazinul Odorhei. Peste o sută de case şi gospodării au fost inundate, iar sute de animale s-au înecat. În doar câteva minute, oamenii s-au trezit cu apa până la ferestre. Zeci de hectare de culturi agricole au fost distruse.

Dacă aţi fost martorul unui eveniment ieşit din comun, puteţi trimite imagini pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau pe siteul realitatea.net, la secţiunea Martor ocular. 

Vezi tornada care s-a format deasupra cartierului Militari

Mai multe articole despre:
Bucureşti capitală furtuna