MENIU

Frumoasa patinatoare Roxanne Pallett e nevoită să plătească 10.000 de lire sterline pentru că hackerii au cumpărat un site în numele ei

Foto: www.thesun.co.uk
Foto: www.thesun.co.uk
Foto: hubpages.com
Foto: www.strangecelebrities.com
Foto: www.dailymail.co.uk
Foto: www.tekplatform.com
Foto: i165.photobucket.com
Foto: www.flickr.com
Foto: www.tellybetting.com
Foto: www.yoncalar.com

Hackerii au pus ochii pe Roxanne Pallett, după ce Roxy s-a alăturat echipei din serialul britanic Emmerdale jucând rolul lui Jo Stiles, acum patru ani.

Iniţia, hackerii i-au oferit drepturile site-ului roxannepallett.com pentru 800 de lire sterline, dar actriţa de 26 de ani a refuzat.

Când faima ei a crescut, hackerii au crescut şi ei suma până la 10.000 de lire sterline.

"Mi-au înregistrat numele când am început să joc în Emmerdale şi nici măcar nu mă gândeam să-mi fac un website", a declarat furioasă Roxy.

"Prima dată când am auzit despre asta a fost când ei au luat legătura cu mine şi mi-au cerut să le dau 800 de lire sterline pentru website. Dar nu m-am gândit că ar trebui să plătesc pentru propriul meu nume, aşa că am refuzat. Ultima dată când mi-au făcut o ofertă a fost anul trecut. Mi-au cerut 10.000 de lire sterline. Este o sumă enormă şi nu se pune problema să dau atâţia bani", a adăugat Roxanne.

Moda de a cumpăra URL-uri pentru doar 2,99 lire sterline şi mai apoi să fie vândute pentru sume foarte mari se mai numeşte şi “cybersquatting”.

Când David Beckham şi-a anunţat transferul la LA Galaxy, opt site-uri inclusiv lagalaxy.co.uk şi beckham-galaxy.com au fost cumpărate în mai puţin de 90 de minute.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au cumpărat site-uri cu numele copiilor lor pentru a-i opri pe hackeri să profite de pe urma lor. Ei au cumpărat Shilohjoliepitt.com şi shilohnouveljoliepitt.com, înainte cu câteva ore de la naşterea fetiţei, născută în mai 2006.

Între timp Roxanne şi-a făcut propriul website, roxanne-pallettofficial.com, dar este îngrijorată că fanii ei ar putea fi derutaţi. Misterioşii deţinători ai site-ului roxanne-pallett.com susţin că site-ul nu are nicio legătură cu ea. Vizitatorilor li s-a spus că îi aparţine unei cântăreţe cu acelaşi nume. Poze cu o brunetă vulgară petrecând cu prietenii au fost postate pentru a dovedi acest lucru.

"Pe site e o poză cu o fată brunetă care pare a fi beată. Ei susţin că e site-ul oficial al tinerei respective şi spun că e cântăreaţă, dar ştiu că nu e adevărat din moment ce ei au încercat să mi-l vândă de două ori", a adăugat Roxanne.

Mai multe articole despre:
David Beckham website patinatoare