MENIU

Fotografii inedite cu Debbie Rowe şi copiii acesteia cu Michael Jackson au fost făcute publice. VEZI FOTO

Foto: newsoftheworld.co.uk
Foto: newsoftheworld.co.uk
Foto: newsoftheworld.co.uk
Foto: newsoftheworld.co.uk

O serie de fotografii de familie cu Michael Jackson, fosta sa soţie, Debbie Rowe, şi cei doi copii ai lor au fost făcute publice, duminică, şi ar putea influenţa lupta pentru custodia micuţilor, potrivit săptămânalului britanic News of the World.

Fotografiile, făcute în 1998, la două săptămâni de la naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, Paris, într-o cameră de hotel din Beverly Hills, îi arată pe Michael şi pe fosta sa soţie Debbie jucându-se cu copiii şi îmbrăţişându-i.

Fotografiile ar putea reprezenta o armă puternică în lupta fostei asistente Debbie Rowe pentru a-şi recupera copiii, punând sub semnul întrebării poveştile care o caracterizau pe aceasta ca neavând spirit matern sau ataşament faţă de copii.

După decesul şocant al lui Michael Jackson de săptămâna trecută, Rowe a declarat război familiei Jackson pentru custodia copiilor săi de 11, respectiv 12 ani. "Sunt carnea şi sângele meu. Îmi vreau copiii înapoi", a afirmat aceasta.

Potrivit presei, aceasta a anunţat, de asemenea că ar vrea să îl crească şi pe cel de-al treilea copil a lui Michael, Blanket, în vârstă de şapte ani.

Debbie Rowe, care, în mod controversat, a acceptat 8,5 milioane de dolari de la Jackson şi a renunţat la orice pretenţii asupra copiilor, a avut discuţii cu avocaţii săi cu privire la următoarea mişcare în acest proces. 

Familia Jackson a reuşit săptămâna aceasta să o numească pe Katherine tutore legal al copiilor, însă fotografiile pe care le prezintă săptămânalul britanic News of the World, ascunse până acum, care înfăţişează pe Debbie ca pe o mamă mândră şi iubitoare, vor ridica probleme familiei Jackson, care a spus deseori că aceasta nu şi-a vizitat niciodată copiii.

Fotografiile ilustrează primul moment în care Rowe şi-a ţinut în braţe fiica, deoarece micuţa a fost scoasă din spital la câteva momente după ce Debbie a născut-o. 

Fotograful care s-a ocupat atunci de şedinţa foto a declarat că Debbie abia aştepta să o ia pe Paris în braţe. "Părea că Michael mereu îi dă instrucţiuni şi o listă cu ceea ce avea voie şi nu avea voie să facă. Debbie părea mamă naturală,  nu voia să mai lase fetiţa din braţe. Nu o ţinea în braţe doar pentru fotografii", a declarat acesta.

Potrivit fotografului, Debbie a legănat-o pe Paris în braţele sale şi i-a fredonat un cântec de leagăn, iar Paris a adormit în braţele mamei sale foarte mulţumită. "A fost un moment special mamă-fiică. Era evident că Debbie îşi iubea copiii şi că exista o puternică legătură între ei. Părea că preţuieşte fiecare moment - a petrecut două ore râzând, sărutându-i şi jucându-se cu ei. Michael nu a petrecut mult timp vorbind cu ea în timpul întâlnirii, dar era fericit să o privească alături de copii. A fost ideea lui să facem fotografiile. Deja se gândea la viitor. Voia fotografiile ca să le arate copiilor când aveau să crească, ca să ştie cine este mama lor", a adăugat fotograful.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson fotografii Debbie Rowe