MENIU

Fostul soţ al Mirabelei Dauer a prins-o pe cântăreaţă cu amantul în pat

Foto: muzica.phg.ro

Fostul soţ al Mirabelei Dauer, Traian Popovici - care a lucrat ca regizor în TVR şi despre care Mirabela susţinea nu demult că ar fi murit - trăieşte şi a acceptat să vorbească.

Traian Popovici are acum 70 de ani, vârstă la care şi-a păstrat dezinvoltura. "Nu vreau război cu Mirabela şi nu ştiu de ce la ultima apariţie a ei la TV a amintit de mine şi de fiul nostru, Nanu. Fiecare are viaţa lui!", a mărturisit bărbatul. El s-a recăsătorit în urmă cu 20 de ani, dar n-a mai avut alt copil decât Nanu.

Pentru fostul soţ al cântăreţei, trecutul este definitiv îngropat. "Am o familie frumoasă şi îi doresc şi Mirabelei acelaşi lucru. Chiar am înteles că s-a măritat cu alt bărbat". Traian Popovici pune divorţul de marea artistă pe seama "păcatelor tinereţii"

La doi ani după ce s-a născut fiul lor, Traian şi Mirabela s-au despărtit. Ruptura a fost brutală. "Mirabela a plecat la spectacole la mare şi l-a luat si pe fiul nostru. Într-o seară m-a sunat un cunoscut şi mi-a zis că Mirabela mă înşală cu un chitarist din Timişoara. Am ajuns în acea seară la mare. Mirabela era cazată la Hotelul Felicia din Venus. Am dat buzna aproape de ora doua noaptea în camera ei şi am prins-o cu amantul în pat. Nu făceau nimic, doar dormeau. Iar băiatul meu, care avea doi ani, era într-un alt pat, lânga ei!", îşi aminteşte Traian Popovici.

CITEŞTE MAI MULT ÎN CANCAN.

Mai multe articole despre:
copil amant cântăreaţă Mirabela Dauer