MENIU

Fosta iubită a lui Carlos Moya, Flavia Pennetta: "Practicam sexul liber oricând ne venea cheful". VEZI FOTO

Foto: tennis-in-depth.com
Foto: tennis-in-depth.com
Foto: www.macchianera.net
Foto: photogallery.tiscali.it
Foto: bleacherreport.com

Numărul 10 în clasamentul WTA, Flavia Pennetta, a debutat acum câteva zile ca model la Săptămâna Modei de la Milano şi nu doar apariţia ei în costum de baie a trezit interesul presei din peninsulă, ci şi uşurinţa cu care şi-a pus pe tapet viaţa intimă.

Flavia vorbeşte deschis despre idila de acum un an cu fostul jucător de tenis spaniol: "Am făcut sex cu Moya peste tot. Chiar şi înainte de meciuri. Am făcut-o în vestiare, în avion şi chiar pe teren. Locuiam în aceeaşi cameră şi da, practicam sexul liber, oricând ne venea cheful, acasă”, a recunoscut Pennetta într-un interviu acordat cotidianului italian „Gazzetta dello Sport”.

Flavia spune că deocamdată niciun alt jucător de tenis n-a reuşit să-i fure inima: "trei sau patru jucători de tenis au încercat să mă cucerească, dar nu au reuşit. Recent, un brazilian şi-a încercat şi el norocul. I-am spus că nu e genul meu”. Cel mai mult îl place pe Tommy Hass. "Tommy Hass este cel mai frumos jucător din circuit, iar Marat Safin este cel mai senzual". Nu e atrasă deloc de Federer, Nadal, Del Potro, Yannick Noah, iar pe Maria Sharapova n-o găseşte atrăgătoare.

Italianca a mai făcut o dezvăluire şocantă. Pennetta a recunoscut că ştie de existenţa câtorva jucători de top din lume care prizează cocaină pentru distracţie, dar nu a vrut să dea nume.

Mai multe articole despre:
Tenis droguri sex CArlos Moya iubita Flavia Pennetta