MENIU

Formula 1 - Francezul Romain Grosjean va concura pentru Renault

Foto: www.f1classement.com

Echipa de Formula 1 Renault a confirmat, marţi, că pilotul francez Romain Grosjean va evolua în Marele Premiu al Europei în locul brazilianului Nelson Piquet Jr.

Grosjean era al treilea pilot al echipei franceze, iar acum va fi colegul lui Fernando Alonso până la finalul sezonului, începând cu Marele Premiu al Europei, care va avea loc la 23 august la Valencia.

"Suntem fericiţi că Romain va avea şansa de a concura pentru echipă. Este un tânăr talentat şi ne aşteptăm la o evoluţie bună din partea lui alături de Fernando, deoarece vrem să avem o atitudine agresivă în următoarele curse. Vreau să-i mulţumesc lui Nelson pentru contribuţia pe care a avut-o şi îi urez mult succes în viitor", a spus şeful Renault, Flavio Briatore.

"Sunt foarte mândru că Renault mi-a dat şansa să fiu pilot. Aştept să conduc monopostul şi să ajut cât mai mult echipa. Este o onoare pentru mine să fiu coleg cu Fernando şi este motivant să debutez în Formula 1 alături de un dublu campion mondial", a spus Romain Grosjean.
Mai multe articole despre:
Formula 1 Renault