MENIU

Flutur: Nu avem o problemă în a se înfiinţa comisii, dar trebuie să respectăm protocolul Coaliţiei

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat luni, la finalul şedinţei Coaliţiei, că democrat-liberalii nu se opun înfiinţării unor Comisii de anchetă, dar au solicitat PSD respectarea protocolului PSD-PD-L care prevede că orice ministru trebuie invitat mai întâi la Coaliţie pentru a da lămuriri.

"S-a discutat despre ceea ce se întâmplă astăzi pe scena politică, legat de aceste Comisii. Punctul de vedere al PD-L aici a fost foarte clar, deci nu avem niciun fel de problemă în a se înfiinţa Comisii, dar trebuie să respectăm protocolul şi parteneriatul pe care noi l-am semnat cu partenerii noştri din PSD şi noi socotim că, aşa cum este prevăzut în protocol, orice ministru trebuie invitat la coaliţie mai întâi pentru a da lămuriri asupra unor probleme şi asupra unor semne de întrebare care apar şi acest protocol trebuie respectat pentru fiecare. Credem că aşa este corect să se procedeze. Dacă partenerii noştri au o altă strategie şi altă înţelegeri cu PNL este problema domniilor lor, dar noi socotim că instituţional trebuie să respectăm parteneriatul care l-am încheiat în faţa românilor", a declarat Flutur.

Elena Udrea i-a somat pe reprezentanţii PSD şi PNL să înfiinţeze cât mai repede comisia parlamentară care ar avea misiunea de a verifica modul în care a fost cheltuit bugetul Ministerului Turismului, argumentând că "ţinta" acestora ar fi ca subiectul să fie ţinut cât mai mult în atenţia publicului.

Mai multe articole despre:
comisie PSD Gheorghe Flutur Elena Udrea coaliţia PD-L