MENIU

Florin Piersic a făcut o bucurie unei pensionare din Bucureşti, în Joia Mare

Florin Piersic a făcut o surpriză plăcută unei bătrâne din Bucureşti, chiar în Joia Mare
Foto: Realitatea TV

Actorul Florin Piersic a făcut o bucurie imensă unei bătrâne din Bucureşti, chiar în Joia Mare. Acesta s-a oferit să ajute o bătrânică din Bucureşti care a povestit în direct cât de greu se descurcă cu puţinii bani pe care îi primeşte de la stat drept pensie.

"Nu îmi doresc nimic, nimic nimic...nu am poftă de nimic..am avut săptămâni în care nu am mâncat nimic. Vă spun sincer că m-am dus la piaţă şi am intrat la hală să mă uit la miel şi nu am luat nimic", a precizat bătrâna Maria Alexandrescu. 

Emoţionat de greutăţile cu care se confruntă bătrâna, actorul Florin Piersic s-a oferit să o ajute. Nu a dorit însă să îi spună pensionarei care va fi cadoul pe care îl va primi. În schimb a anunţat-o că o va vizita în momentul în care va ajunge în Capitală.

"Sunt impresionat. Mă gândesc în primul rând la părinţii mei, la mama mea ..aş putea să vă socotesc mama mea. Doamna Maria eu nu vă urez decât să vă duceţi anii mai departe, iar eu, pentru că e Joia Mare şi pentru că am aflat de dumneavoastră, trebuie să vă spun că mă ofer să vă pun la dispoziţie modestele mele posibilităţi. Am să vă aduc ce cred eu că el cel mai bun în lume", i-a spus Florin Piersic bătrânei.
Mai multe articole despre:
ajutor pensie Paşte Florin Piersic