MENIU

FINAL: Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0

Foto: NewsIn

Universitatea Craiova a învins la limită, scor 1-0, pe FC Argeş, în etapa a 27-a a Ligii I, printr-un gol marcat de Jeremie Njock, la primul meci de la revenirea la gruparea olteană.

Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0

Componenţa echipelor:

Universitatea: Bornescu - Dănănae, Stoica, V. Găman, Rose - Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu (Barbu 90+1) - Wobay, M. Costea (Bărboianu 86), Dina (Njock 60). Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Argeş: Boşneag - Voicu, Bălaşa, Lăcustă, Poienaru - Năstăsie (Cârstoiu 46), Bazzi, Doman (M. Stan 53), Cr. Tănase - Kamara (V. Stan 63), Iordache. Antrenor Ionuţ Badea.

Arbitri: Lucian Dan - Cătălin Savu, Daniel Hulubei

Observatori: Alexandru Boc, Ion Mureşan.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 71 Njock trece pe lângă deschiderea scorului chiar în meciul care marchează revenirea sa pe teren. Dorel Stoica a executat slab o lovitură liberă din afara careului, dar mingea a ajuns la Njock care a deviat-o şi a fost la un pas de a-l surprinde pe picior greşit pe Boşneag.

Min. 47 Craiova pare să se fi trezit din amorţire la pauză, iar Julius Wobay a avut o bună ocazie de a marca, însă şutul său din interiorul careului a fost scos de lângă bară de Boşneag.

Min. 40 Gazdele nu reuşesc să-şi creeze ocazii, în timp ce la poarta lui Bornescu Năstăsie este pericolul numărul unu, fără a reuşi însă să concretizeze.

Min. 29 FC Argeş, care a dominat până acum jocul, are o mare ocazie de a înscrie prin Năstăsie, al cărui şut din interiorul careului a lovit transversala porţii lui Bornescu.

Mai multe articole despre:
Liga I Universitatea Craiova FC Argeş Etapa a 27-a