MENIU

FINAL / Unirea Alba Iulia - Poli Iaşi 2-1

Foto: NewsIn

În meciul de debut al rundei treia s-au întâlnit formaţiile de pe locurile 14 şi 18 ale clasamentului. Conduse mai bine de o repriză, gazdele au întors scorul în ultimele zece minute.

A treia etapă a Ligii I a fost deschisă de o partidă în care s-au întâlnit două formaţii ce nu obţinuseră victorii în actuala ediţie de campionat. Una dintre ele, Poli Iaşi, rămâne cel puţin o săptămână fără fără vreun succes şi, mai mult, este în continuare "lanterna roşie" a Ligii I.

Componenţa formaţiilor:

Unirea: Cernea - S. Rădoi, Poverlovici, Bumbac, Vitinha (Bucurică 46), I. Bălan - C. Cristea, Fl. Dan, Dîlbea - Veljovic (S. Costea 63), G. Grozav (Verdeş 46). Antrenor: Adrian Falub.

Poli Iaşi: Brăneţ - Costache, L. Munteanu, Ad. Ilie, Buta - Cr. Constantin, Ignatov (Bersnjak 73), Milea - Bujor, Cr. Bratu, Bîlbă (R. Miclea 69). Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) - G. Szabo (Cluj-Napoca), I. Babadac (Alexandria)

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 90 Trei minute de prelungire.

Min. 88 Şut din vole al lui Milea de la 30 m, mingea prinde pământul în faţa lui Cernea, dar portarul Unirii reţine.

Min. 84 Penalty pentru Unirea.

Min. 76 Acţiuni timide de ambele părţi, lipsite de periculozitate.

Min. 68 Cea mai mare ocazie de gol a gazdelor. Florin Dan scapă singur cu Brăneţ, după o pasă excelentă a lui Bălan, dar şutează peste poartă din numai 8 metri.

Min. 63 Gazdele au epuizat schimbările, însă jocul lor rămâne modest.

Min. 58 Cristi Bratu e în poziţie bună, dar se bâlbâie în careul Unirii şi dă drumul târziu la minge, când colegul său din atac, Ionuţ Bâlbă, se afla deja în ofsaid.

Min. 54 Bucurică face o incursiune bună în careul oaspeţilor, însă centrază slab, pe jos, mingea fiind pradă uşoară pentru fundaşii lui Poli.

Min. 49 Începutul de repriză aparţine Iaşiului. După un corner, Milea şutează puternic din 7 metri, dar în blocajul apărătorilor Unirii.

Min. 43 Cristi Bratu are şi el şansa golului, dar trimite cu capul, cin 6 m, în plasa laterală a porţii gazdelor.

Min. 42 Bujor are şansa să facă 2-0 pentru Poli Iaşi. Şutul său, din 10 metri, este respins printr-un reflex, cu piciorul, de Cernea.

Min. 37 Sorin Rădoi îşi pune portarul la grea încercare trimiţându-i cu capul un balon înalt, sub transversală. Cernea este atent şi reţine.

Min. 32 Florin Dan execută excelent o lovitură liberă de la 25 m, dar un fundaş al Iaşiului respinge acrobatic, cu piciorul, în corner.

Min. 29 Bujor îl găseşte excelent în partea dreaptă pe Ionuţ Bâlbă, în partea dreaptă, acesta centrează la câţiva metri de linia porţii gazdelor, dar Cristi Constantin nu poate ajunge la minge şi faultează în atac.

Min. 22 Dîlbea trage tare de la 25 m, pe poartă, iar Brăneţ are dificultăţi în a reţine balonul.

Min. 18 Acelaşi jucător sârb, Veljovic, este găsit în interiorul careului ieşenilor, dar lovitura sa de cap trece peste transversală.

Min. 17 I. Bălan îl găseşte excelent în careu pe Rade Veljovic, acesta driblează câţiva fundaşi, dar se încurcă atunci când vrea să treacă mingea pelângă portarul Brăneţ.

Min. 10 Gazdele presează şi se apropie de poarta lui Brăneţ. C. Cristea şutează însă anemic, din 12 m şi obţine al doilea corner pentru Unirea.

Min. 5 Primul şut spre poartă aparţine gazdelor. Dîlbea trage din lovitură liberă de la 35 de metri, dar mingea esterespinsă de zid în corner.