MENIU

FINAL / Unirea Alba Iulia - Internaţional Curtea de Argeş 1-2. Oaspeţii au întors scorul în două minute!

Foto: NewsIn

Campionatul s-a reluat după o pauză de două săptămâni cu o partidă între formaţiile clasate pe locurile 15 şi 16. Au câştigat argeşenii care au urcat provizoriu trei poziţii, până pe 12.

 

Componenţa formaţiilor:

Unirea: Rotaru - S. Rădoi (63 S. Costea), Poverlovici (73 Gh. Grozav), Vujadinovic, Bucurică (82 Verdeş) - I. Bălan, Dâlbea, Fl. Dan, Veljovic, Olah - C. Cristea. Antrenor: Adrian Falub.

Internaţional: M. Popa - D. Matei, O. Viera, Izvoranu, Neagu – Răduţ, C. Lazăr (73 Menassel), Chiricheş (46 Băcilă), Stoianof - E. Kone, Ciucur (46 Vezan). Antrenor: Ştefan Stoica.

Arbitri: Arbitri: Sebastian Colţescu - Cristian Nica, Eduard Crângaşu.

Cele mai importante momente ale jocului:

Min. 88 Băcilă trage peste bară, de la 18 metri.

Min. 85 Olah trage cu pământul din lovitură liberă de la 23 de metri, dar Marius Popa reţine.

Min. 84 Ratare uriaşă a oaspeţilor! Băcilă se descurcă excelent în flancul drept, trimite în careu pentru Menassel, care la cincimetri de poartă pune latul şi trimite peste.

Min. 79 Stoianof are şansa desprinderii, dar mingea şutată de el este respinsă de sub bară de Rotaru.

Min. 78 Ocazie la poarta Unirii. Băcilă trimite un lob peste Rotaru, dar mingea trece de puţin şi pe lângă bară.

Min. 78 Veljovic se descurcă foarte bine în centrul ofensivei argeşene, trimite pentru Sergiu Costea, în interiorul careului, iar şutul acestuia este scos excepţional de Popa, care iniţial plecase pe altă direcţie.

Min. 74 Partida a fost întreruptă minute bune, din cauza unei accidentări a lui Poverlovic. Fundaşul croat al gazdelor a şi fost înlocuit, iar o salvare a plecat cu el spre spitalul din Alba Iulia.

Min. 66 Cartonaş roşu pentru Bălan, de la gazde, din cauza unei intervenţii întârziate asupra lui Vezan! Decizia lui Colţescu este justificată, dar misiunea Unirii se complică.

Min. 65 Gazdele acuză şocul şi nu reuşesc să se apropie de poarta lui Marius Popa. Ba mai mult, jocul rămâne în jumătatea ei de teren.

Min. 55 Lazăr, băiatul patronului de la Internaţional, luftează la 12 metri de poarta lui Rotaru.

Min. 53 Începutul de repriză aparţine oaspeţilor, intrarea lui Băcilă revigorând flancul drept al ofensivei argeşene.

Min. 48 Nou intrat în joc, Băcilă trimite periculos în faţa porţii gazdelor, dar apărătorii Unirii îndepărtează pericolul.

Min. 44 Kone îl vede pe Rotaru ieşit din poartă la 15 metri, dar tentativa de lob nu-i reuşeşte şi goalkeeper-ul gazdelor reţine balonul.

Min. 41 O minge venită din corner este reluată de Vujadinovic pe lângă poarta oaspeţilor.

Min. 38 Ciucur trage de la 35 de metri, dar Rotaru reţine fără mari probleme.

Min. 35 Rade Veljovic îi trimite pe jos lui Călin Cristea, în careul argeşenilor, dar autorul autogolului, Chiricheş, îl blochează pe atacantul Unirii.

Min. 30 Sorin Rădoi încearcă să pună capăt perioadei de acalmie, dar şutul său trece departe de poarta lui Popa.

Min. 21 Ocazie a argeşenilor! Stoianof a tras puternic de la distanţă, portarul Rotaru era puţin ieşit, însă a reuşit să se întindă şi să scoată mingea de sub transversală.

Min. 19 Răspunsul Internaţionalului: lovitură liberă de la 30 de metri executată de Răduţ, pe centrul porţii, dar Rotaru reţine.

Min. 10 Bară Unirea! Lovitura de cap a lui Dâlbea, urmare a unui corner, trimite mingea în transversala porţii apărate de Marius Popa.

Min. 8 Oaspeţii introduc balonul în poarta Unirii, dar Stoianof a fost semnalizat în ofsaid. Semnalizarea asistentului a fost corectă.

Min. 6 Ambele formaţii au început prudent. Sorin Rădoi urcă totuşi în atacul Unirii şi expediază un şut de la 25 de metri, dar mingea se scurge pe lângă poarta oaspeţilor.