MENIU

FINAL / Steaua - CFR Cluj 1-1

Foto: NewsIn

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, din etapa a 26-a a Ligii I.

Steaua - CFR Cluj 1-1

Echipe probabile:

Steaua: Zapata - Ogăraru, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Tiago, Lovin - D. Moreno (Ochiroşii 85), B. Stancu (Semedo 62), Toja - Kapetanos (Pedriel 32). Antrenor Marius Lăcătuş.

CFR Cluj: Stăncioiu - Panin, G. Mureşan, Alcantara, Pereira - Peralta (Dubarbier 56), Bistolfi (Deac 68), Dani, Culio - Traore (Viera 77), Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Sebastian Gheorghe, Florin Păunescu.

Cele mai importante momente ale partidei

Min. 83 Pedriel a scăpat singur cu Stăncioiu, datorită unei noi pase foarte bune a lui Tiago, însă bolivianul nu a fost decis, iar Stăncioiu a reuşit săreţină la picioarele lui.

Min. 80 Clujenii par mulţumiţi chiar şi cu un punct în Ghencea, dar încearcă să-i surprindă pe "roş-albaştri" pe contraatac.

Min. 75 Kapetanos trece din nou pe lângă 2-1, trimiţând mingea în bară cu un şut violent din interiorul careului.

Min. 68 Kapetanos (Steaua) nu reuşeşte să speculeze o nouă eroare a lui Stăncioiu, care a respins în faţă la o centrare de pe dreapta a lui Dayro Moreno. Grecul a încercat o "scăriţă", dar a tras în portarul oaspeţilor.

Min. 63 Semedo nu reuşeşte să profite de o nesincronizare între Panin şi Stăncioiu, iar fundaşul clujenilor reuşeşte să îndepărteze pericolul.

Min. 30 În doar un minut, Steaua ratează două mari ocazii de a marca. Toja a zguduit bara din dreapta lui Stăncioiu cu un şut cu exteriorul la colţul scurt, iar Bogdan Stancu, singur cu Stăncioiu, nu a reuşit să plaseze cu capul un balon centrat de Lovin şi a trimis alături din poziţie foarte favorabilă.

Min. 25 Steaua nu reuşeşte să se apropie periculos de poarta lui Stăncioiu, clujenii apărându-se foarte organizat şi cât mai departe de propriu careu, după înscrierea golului.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I CFR Cluj derby Etapa a 26-a