MENIU

FINAL / Rapid - Oţelul Galaţi 3-0. Giuleştenii sunt pe primul loc în clasamentul provizoriu!

Foto: NewsIn

REALITATEA.NET vă prezintă LIVE TEXT desfăşurarea partidei Rapid - Oţelul Galaţi, din etapa a 12-a a Ligii I.


Componenţa echipelor:

Rapid: Bornescu - Helder (Păun 85), Iencsi, M. Constantin, Bozovic (Mardare 77) - Şt. Grigorie, C. Lazăr, Matic, Herea - Spadacio, Ioniţă (Răduţă 72). Antrenor: Nicolae Manea.

Oţelul: Kolev - Râpă, S. Costin, Pătraş (Axente 76), Sârghi - L. Iorga, Giurgiu, Neagu (Mojsov 82), Sălgean - G. Paraschiv (Ibeh 60), Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Arbitri: Istvan Kovacs - Cristian Nica, Iulian Szekely.

Cele mai importante faze ale partidei:

Min. 90+2 Ştefan Grigorie încearcă să-l învingă pe Pena, dar şutul său, de la 14 metri, trece mult peste poartă.

Min. 90 Trei minute de prelungire.

Min. 89 Portarul Oţelului, Kolev, primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat. În poarta oaspeţilor intră atacantul Pena!

Min. 89 Sălăgean a trimis de pe partea dreaptă o centrare care s-a dus foarte puţin pe lângă vinclul porţii lui Bornescu.

Min. 80 Penalty pentru Rapid! Kolev l-a faultat pe Răduţă!

Min. 71 Helder trage din afara careului, Kolev nu poate reţine din prima, iar Spadacio îl faultează pe portarul bulgar în încercarea de a recupera mingea.

Min. 62 Ibeh îi trimite cu călcâiul, lui Sălăgean, aflat în poziţie centrală, la 22 de metri de poarta lui Bornescu, dar şutul acestuia se duce peste transversală.

Min. 60 Sergiu Costin este noul căpitan al gălăţenilor, Paraschiv lăsându-i locul în teren lui Ibeh.

Min. 56 Forcing al Oţelului. Aflat la marginea careului, Iorga trage cu pământul, însă destul de slab, iar Bornescu a prins mingea.

Min. 54 Lovitura de colţ aduce o mare ocazie la poarta Rapidului. Gabi Paraschiv reia pe spate din patru-cinci metri, dar Ştefan Grigorie scoate de pe linia porţii!

Min. 53 Pena trece de doi adversari în careul Rapidului, dar este deposedat în ultimul moment de Costin Lazăr, care trimite în corner.

Min. 48 Jocul se mută la poarta Oţelului. Ştefan Grigorie trage puţin pe lângă bară, printr-o perdea de fum care învăluie întreg careul lui Kolev. Vizibilitatea e îngreunată de fumigenele de la peluză.

Min. 48 Sălăgean trage din unghi, la colţul scurt, dar Bornescu a prins mingea.

Min. 44 Mare ocazie de gol a Oţelului. Centrarea lui Iorga este reluată milimetric cu capul,pe lângă poartă, de Paraschiv.

Min. 35 Senzaţia de joc slab e accentuată şi de atitudinea oaspeţilor, care în permanenţă fragmentează jocul sau întârzie reluarea sa. Spre exemplu, lui Pătraş i-a luat mai bine de 30 de secunde până să execute o lovitură de colţ.

Min. 27 Meciul nu excelează la capitolul spectaculozitate, însă jucătorii sunt foarte hotărâţi când vine vorba de a-şi ataca adversarii. Sunt multe faulturi dure.

Min. 18 Herea îi trimite în careu lui Spadacio, acesta recentrează pentru Ştefan Grigorie, dar intervine Sergiu Costin, care respinge în corner.

Min. 13 Sârghi respinge din plonjon din faţa lui Ioniţă, o minge care îi venea practic pe cap atacantului giuleştean, aflat la opt metri de poarta lui Kolev.

Min. 6 Rapid începe în terenul gălăţenilor. Au fost deja două cornere, ultimul determinat de o intervenţie de excepţie a lui Kolev, care a respins un şut din afara careului.

Mai multe articole despre:
Liga I Rapid Oţelul Galaţi Etapa a 12-a live TEXT