MENIU

FINAL / Gloria Bistriţa - FC Vaslui 0-3

Foto: NewsIn

FC Vaslui s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul disputat, astăzi, în deplasare, împotriva Gloriei Bistriţa, în etapa a 20-a a Ligii I, graţie unui gol marcat de Wesley, din penalty, şi unei duble a debutantului Kirovski.

Gloria Bistriţa - FC Vaslui 0-3

Componenţa echipelor:

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - C. Păun (Achim 65), Azevedo (Velcovici 46), Ciucă, Frăsinescu - C. Petre, Nalaţi, Sânmărtean, Băjenaru (Coroian 59) - Silvăşan, Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FC Vaslui: Kuciak - Ad. Gheorghiu (Burdujan 87), Cânu, Farkas, Hugp Luz - Ljubinkovici, Genchev, Pavlovici, Milisavijevici - Wesley Lopes (Akakpo 63), Temwanjera (Kirovski 81). Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitri: Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu.

Observatori: Cornel Sorescu, Viorel Boiţ.

A început partida.

Min. 32 Gloria Bistriţa presează de minute bune poarta lui Kuciak, iar Nalaţi a avut cea mai mare şansă de gol, însă mingea s-a scurs în aut de poartă puţin pe lângă bară.

Min. 44 0-1 Wesley (FC Vaslui) - penalty

Oaspeţii au deschis scorul prin Wesley, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după ce Milisavijevici a fost agăţat în careu de Azevedo.

Pauză. FC Vaslui încheie repriza în avantaj, graţie unui penalty care foarte probabil va stârni controverse.

A început repriza secundă.

Min. 50 Gloria Bistriţa caută cu disperare golul egalizator, însă jucătorii lui Sabău par lipsiţi de soluţii, în condiţiile în care afişează şi o nervozitate excesivă.

Min. 62 Coroian (Gloria), care azi împlineşte 36 de ani, cere cadou un penalty, însă Tudor nu acordă nimic.

Min. 76 Cristian Silvăşan (Gloria) primeşte al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu pentru un henţ. Ca şi cum situaţia bistriţenilor nu era suficient de grea, gazdele sunt nevoite acum să evolueze în inferioritate numerică.

Min. 85 0-2 Kirovski (FC Vaslui)

Kirovski dublează avantajul vasluienilor, înscriind cu latul, de la 6 metri, după o pasă de la Ljubinkovici. Macedoneanul a marcat la 4 minute după ce a debutat la formaţia pregătită de Viorel Moldovan.

Min. 89 0-3 Kirovski (FC Vaslui)

Debutantul Kirovski reuşeşte dubla cu un minut înainte de finalul jocului şi ridică scorul la 3-0 pentru oaspeţi, care sunt foarte aproape de a doua victorie consecutivă din acest retur.

Meciul se încheie cu victoria vasluienilor, scor 3-0.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui Gloria Bistriţa Etapa a 20-a