MENIU

FINAL / FC Timişoara - Unirea Urziceni 1-2. Unirea Urziceni, aproape campioană!

Foto: www.monitorulsv.ro

Unirea Urziceni este aproape campioană! Ialomiţenii au învins cu 2-1 pe FC Timişoara, în deplasare, şi mai aşteaptă doar ziua de 5 mai pentru a afla dacă sunt şi practic campioni, atunci urmând ca TAS să dea verdictul în litigiul FC Timişoara - Claudio Zambon, în urma căruia bănăţenii au pierdut şase puncte.

După Unirea Urziceni - Dinamo, scor 1-0, partida de la Timişoara a devenit crucială în lupta pentru titlu. O victorie a ialomiţenilor în Banat ar menţine trupa lui Dan Petrescu pe primul loc înaintea ultimei etape din Liga I, indiferent de rezultatul de la Dinamo - FC Braşov.

Partida se desfăşoară într-un climat tensionat, după ce în ultima săptămână s-a spus ba că bănăţenii se vor da la o parte pentru a netezi drumul Unirii spre titlu, ba că vor "trage" pentru dinamovişti.

FC TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 1-2

Componenţa echipelor:

FC Timişoara: Pantilimon - St. Stancu, Luchin, Cisovski, Latovlevici - Arm. Karamyan, Alexa, Borbely (Parks 66), Art. Karamyan (Curtean 79) - Magera, G. Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Varga (Onofraş 90+1), Brandan, Pădureţu, S. Frunză - T. Bălan (Todoran 81), Bilaşco (Dănălache 75). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Mauro Bergonzi - Giuseppe De Sanctis, Maurizio Toscano (toţi Italia)

Cele mai importante momente ale meciului:

Min. 90+3 Fluier final! Unirea Urziceni este aproape campioană!

Min. 90 Pe final de joc, Unirea domină şi aleargă după golul trei, însă Dănălache şi Varga nu reuşesc să fructifice două contraatacuri.

Min. 73 Timişorenii cer un penalty la o cădere în careu a lui Bucur, în duel cu Galamaz, dar arbitrul italian a lăsat jocul să continue.

Min. 52 Penalty pentru Unirea, după un fault asupra lui Galamaz.

Min. 41 Dacian Varga a reluat cu stângul, din voleu, însă Pantilimon a reuşit să blocheze.

* FC Braşov conduce pe Dinamo cu 1-0, după un gol marcat de Măldărăşanu. La aceste scoruri, FC Timişoara este lider în Liga I!

Min. 25 Balasz Borbely a trimis puţin peste poartă de la marginea careului.

Min. 20 Lovitură liberă de la 30 de metri pentru Unirea. Bilaşco a trimis cu efect, însă peste poartă.

Min. 15 Deşi Gabi Balint a optat pentru o formulă ultra-ofensivă, Timişoara nu a reuşit până acum să creeze pericol la poarta oaspeţilor. Nici cerberul dintre buturile gazdelor, Pantilimon, nu a avut până acum prea mari emoţii.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni etapa a 33-a FC Timişoara