MENIU

FINAL / FC Braşov - FC Argeş 1-0

Foto: NewsIn

FC Braşov a învins, astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I.

FC Braşov - FC Argeş 1-0

Componenţa echipelor:

FC Braşov: Coman - Voicu, Abrudan, N. Constantin, Ezequias - Roman, Paulo Adriano, Ilyeş, C. Munteanu (Cristescu 72) - Buga (Hadnagy 83), Surdu (Sburlea 57). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Argeş: Boşneag - M. Stan (Ghiţă 46), Cazan, Lăcustă, Bazzi - Năstăsie (Doman 56) Tameş, V. Stan, Cr. Tănase - Adr. Iordache (Kamara 75), Dulcea. Antrenor Ionuţ Badea.

Arbitri: Sorin Corpodean - Adrian Vidan, Sebastian Gheorghe.

Observatori: Nicolae Grigorescu, Cornel Cacoveanu.

A început meciul.

Min. 7 FC Braşov domină începutul de meci, iar Mihai Roman ratează o uriaşă ocazie de a deschide scorul. El a primit o minge în careu, a încercat un şut la colţul lung, însă balonul a trecut milimetric pe lângă stâlpul din stânga portarului Ionuţ Boşneag.

Min. 25 FC Argeş trece prin momente bune, iar Iulian Tameş le-a dat chiar emoţii gazdelor când a trimis puţin pe lângă vinclul porţii lui Dani Coman, din lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 35 Braşovenii sunt visători în apărare, iar Adrian Dulcea a rămas nemarcat în careu, însă nu a ştiut să profite de şansa ivită şi a tras mult peste transversală, de la 8 metri. El nu a mai înscris pentru FC Argeş din etapa a 9-a.

Min. 38 Romeo Surdu (FC Braşov) cade din senin în careu şi cere penalty, însă Corpodean, care la acest meci îl egalează pe Nicolae Rainea, nu poate fi păcălit atât de uşor.

La pauză, scorul continuă să fie egal, 0-0.

A început repriza secundă.

Min. 46 1-0 Robert Ilyeş (FC Braşov)

FC Braşov a deschis rapid scorul, prin Ilyeş, care a ajuns a 49 de reuşite în Liga I. Mijlocaşul gazdelor a marcat cu un şut violent de la 23 de metri, după o fază rapidă de atac a braşovenilor.

Min. 66 Buga (FC Braşov) a scăpat singur spre poarta lui Boşneag şi a trimis mingea în plasă cu o scăriţă. Acţiunea sa i-a adus, însă, doar un cartonaş galben, deoarece jocul fusese deja oprit pentru ofsaid.

Min. 71 FC Argeş a beneficiat de o lovitură liberă de la marginea careului, însă mingea şutată de Bazzi s-a dus mult peste poartă, fiind deviată şi de un apărător advers. Cornerul a rămas şi el fără rezultat.

Min. 86 Mihai Roman (FC Braşov) vede al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu, pentru că a lovit balonul după fluierul arbitrului. Pe final de meci, FC Braşov este nevoită să îşi apere avantajul minim în doar 10 oameni.

Min. 90+1 Deşi joacă în inferioritate, braşovenii nu au făcut pasul înapoi şi au avut o imensă ocazie de a-şi dubla avantajul, la un şut al lui Ezequias, care s-a scurs, însă, milimetric pe lângă poartă.

Gazdele se impun la limită, cu scorul de 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Argeş FC Braşov Etapa a 20-a