MENIU

FINAL: Dinamo - Rapid 3-0

Foto: NewsIn

Dinamo a câştigat cu scorul de 3-0 derby-ul cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Dănciulescu, Marius Niculae şi Adrian Cristea.

Dinamo - Rapid 3-0

Componenţa echipelor: 

Dinamo: Lobonţ - Blay, Tamaş, Moţi, Simao - Torje (Mitea 80), N'Doye, Papa Malick, Adr. Cristea - M. Niculae (Cl. Niculescu 83), Dănciulescu (Zicu 86). Antrenor: Mircea Rednic.

Rapid: Andrade - Maftei, Mardare (Joao Paulo 59), Fernandes, Bozovic - Grigorie (Pitbull 64), J.P. Andrade, C. Lazăr, Cesinha (Herea 77) - Spadacio - Djalovic. Antrenor: Marian Rada.

Arbitri: Aurelian Bogaciu - Ionel Popa, Eduard Dumitrescu.

Observatori: Marcel Lică, Valentin Alexandru.

Min. 89 3-0 Adrian Cristea (Dinamo)

Deşi în ultimele minute cei care au alergat mai mult după gol au fost oaspeţii, o nouă gafă a defensivei Rapidului le-a adus celor de la Dinamo golul trei, marcat de Adrian Cristea, cu un şut de la 16 metri.

Min. 80 Rapidul atacă mai curajos, însă ineficient.

Min. 56 2-0 Marius Niculae (Dinamo)

După ce în finalul primei reprize a trimis minea doar în bară, "Săgeată" dublează avantajul gazdelor. Torje a centrat în faţa porţii, Fernandes şi portarul Andrade s-au jenat reciproc încercând să-l blocheze pe Niculae, dar atacantul dinamovist a recuperat şi a împins mingea în poarta goală.

Pauză.

Min. 45+1 Cesinha ia o acţiune pe cont propriu, intră în careu, trece de doi fundaşi şi încearcă să-l învingă pe Lobonţ, însă "Pisica" este la post şi reţine.

Min. 41 Marius Niculae (Dinamo) trece pe lângă 2-0. Mingea şutată de el din interiorul careului a lovit doar bara din dreapta lui Andrade.

Min. 35 Dinamo nu se mulţumeşte cu puţin şi continuă să pună presiune pe adversari, în timp ce Rapidul încă acuză şocul golului primit şi nu reuşeşte să "lege" prea multe.

Min. 29 1-0 Dănciulescu (Dinamo)

"Câinii" au deschis scorul prin golgheterul Ionel Dănciulescu. Fără gol în faţa Rapidului din sezonul 2004/2005, Danciu-gol a marcat cu un şut din voleu, din interiorul careului, profitând de o eroare a lui Fernandes.

Min. 17 Dinamo a preluat iniţiativa, dar nu reuşeşte să pună reale probleme la poarta lui Andrade.

Min. 10 După un început de joc haotic, rapidiştii par să se fi instalat la cârma partidei, reuşind să controleze mijlocul terenului.

Min. 1 A început meciul.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Rapid derby etapa a 22-a