MENIU

FINAL / Dinamo - Oţelul Galaţi 0-1

Foto: NewIn

Trupa din Ştefan cel Mare este protagonista celei mai mari surprize a rundei.

Episodul Liberec, faza meciului tur, s-a repetat în Ştefan cel Mare. Trupa lui Dorinel Munteanu, a 16-a clasată înaintea acestui meci, a câştigat la limită.

Componenţa formaţiilor:

Dinamo: Dolha - Molinero, Tamaş, Moţi, Pulhac - Zicu (Alexe 60), N'Doye, Boştină (L. Rus 78), Torje - And. Cristea (Ze Kalanga 72), Cl. Niculescu. Antrenor: Dario Bonetti.

Oţelul: Kolev - Râpă, Jelev, Sârghi, S. Ilie - Antal (Cârjă 90+1), Giurgiu, Golocevac (Pătraş 76), G. Paraschiv - Axente (Matei 72), Neagu. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Mihai Artene, Eduard Crângaşu.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+1 Claudiu Niculescu reia, fără preluare, mult peste bară o minge venită de pe partea stângă.

Min. 90 Patru minute de prelungire.

Min. 88 N'Doye şutează mult peste poartă, din poziţie bună.

Min. 81 Lovitură liberă de la 25 de metri pentru Dinamo, perpendicular pe poartă. Poziţia este ideală pentru Claudiu Niculescu, însă vârful câinilor şi-a pierdut abilităţile de odinioară. A tras slab, în zid.

Min. 78 Bonetti şi-a epuizat schimbările.

Min. 75 Matei trimite o torpilă de la linia de 16 metri, pe lângă stâlpul din dreapta lui Dolha.

Min. 70 Andrei Cristea e deposedat în ultimul moment de Silviu Ilie, într-o situaţie ce ar fi putut deveni foarte periculoasă pentru poarta apărată de Kolev.

Min. 64 Şut telefonat al lui Tamaş, de la 20 de metri, dar mingea se scurge pe lângă bară. Balonul a revenit la fundaşul dinamovist după o repringere a portarului Kolev, care s-a ciocnit în aer de coechipierul său, Sârghi, care se pare că nu mai poate continua partida.

Min. 59 O nouă ocazie uriaşă a Oţelului. Ionuţ Neagu a primit o minge de la Antal, la 14 metri lateral stânga şi a şutat la colţul lung, milimetric pe lângă bară.

Min. 54 Bară la poarta lui Dinamo! Lob al lui Paraschiv, de la 20 de metri, dar mingea s-a lovit de transversală.

Min. 52 Ocazie uriaşă a lui Andrei Cristea, care reia puţin peste bară, din plonjon, o centrare perfectă trimisă de pe dreapta de Zicu.Mingea a muşcat transversala.

Min. 48 Dinamo mai e pe cale să ia un gol hilar. Dolha aproape că dă pe lângă o minge pe care dorea s-o degajeze, dar atacantul gălăţean care era în zonă a reacţionat târziu la gafa portarului lui Dinamo.

Min. 45 Claudiu Niculescu scapă singur cu Kolev, însă preferă să paseze către Zicu, iar mingea este interceptată de Silviu Ilie.

Min. 44 Şut puternic Andrei Cristea, respinge Kolev în faţă, la 16 metri, de unde N'Doye reia peste transversală.

Min. 41 Oţelul continuă să atace şi Paraschiv trage din 14 metri, lateral dreapta, dar Dolha reţine.

Min. 33 Silviu Ilie îl pune la grea încercare pe Dolha. A şutat cu pământul, din lovitură liberă de la 25 de metri, dar goalkeeper-ul dinamovist a scos de lângă bară.

Min. 26 Torje încearcă o reluare spectaculoasă, singur în şapte metri, dar mingea venită din centrare îl loveşte în călcâiul piciorului de sprijin şi sare departe de poarta gălăţenilor.

Min. 19 Dinamo are cea mai mare ocazie a meciului. Portarul Kolev iese greşit din poartă şi este depăşit de Torje, care trimite din unghi, spre poartă, dar balonul este scos de pe linia porţii de către Râpă.

Min. 15 Şut puternic al lui N'Doye, de la 23 de metri, dar mingea este deviată în corner de un apărător al Oţelului.

Min. 11 Ocazie Dinamo. Boştină preia în careu, dar mingea trimisă de el spre poartă e respinsă de un apărător gălăţean până la Zicu, care trage peste transversală.

Min. 5 Primul şut spre poartă aparţine Oţelului. Gabi Paraschiv şutează peste, din marginea careului de 16 metri.

Mai multe articole despre:
Dinamo Oţelul Galaţi