MENIU

FINAL / Dinamo - CFR Cluj 1-0

Foto: NewsIn

Dinamo s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii I.



Componenţa echipelor:

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Moţi, Goian, Pulhac - Adr. Cristea (Torje 64), D. Kone (Zicu 77), N'Doye, Boştină -  M.Niculae, A. Cristea. Antrenor: Dario Bonetti.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, G. Mureşan, Panin - Mara (Peralta 46), Dario Flores (Nei 60), Andre Leao (E. Dică 83), Culio - Dubarbier, Traore. Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Cristian Nica, Aurel Oniţa

Observatori: Gheorghe Moise, Pavel Peniu.

 

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90 Bară pentru CFR Cluj! Emil Dică intră în careu şi încearcă un şut în diagonală la poarta lui Dolha, însă mingea loveşte stâlpul din dreapta acestuia, iar scorul rămâne 1-0.

Min. 82 CFR Cluj încearcă să dea replica prin Traore, care a reluat însă cu capul pe lângă poartă, din alergare.

Min. 71 Tot Gabi Mureşan îl încearcă pe Dolha, cu un şut pe jos, de la 35 de metri, însă portarul dinamovist reţine fără probleme.

Min. 60 Ocazie mare a CFR-ului. Gabi Mureşan a prins un şut violent de la mare distanţă, însă Dolha a fost atent şi a respins în lateral, reuşind să menţină scorul 0-0.

Min. 55 În această repriză CFR Cluj dictează ritmul, însă fără efect pe tabelă.

Min. 40 Dario Flores are prima jumătate de ocazie a CFR-ului. El a trimis cu capul pe lângă poartă, după o centrare de pe stânga.

Min. 35 Adrian Cristea l-a driblat din preluare pe Tony, a pătruns în careu şi a şutat la colţul lung, însă pe lângă poartă.

Min. 27 Djakaridja Kone a şutat puternic de la 15 metri, dar Nuno Claro s-a întins şi a reuşit să respingă.

Min. 23 CFR nu îşi găseşte ritmul. Traore, titularizat în această seară de Conceicao, greşeşte preluarea în careu şi trimite în aut.

Min. 20 Începutul de meci a aparţinut dinamoviştilor, dorinici să spele ruşinea ultimelor evoluţii.

Min. 13 Marius Niculae cere penalty la o pătrundere în careu la care a fost deposedat de Tony şi Cadu.

Min. 10 Adrian Cristea bate bine o lovitură liberă de la 25 de metri, Nuno Claro respinge în faţă, până la Marius Niculae, care şutează peste, de la 10 metri.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo CFR Cluj derby etapa a 4-a