MENIU

FINAL: CS Otopeni - FC Timişoara 2-2

Foto: NewsIn

CS Otopeni şi FC Timişoara au încheiat la egalitate un meci din etapa a 21-a a Ligii I, în care ilfovenii au condus cu 2-0 până în minutul 72.

CS Otopeni - FC Timişoara 2-2

Componenţa echipelor

CS Otopeni: Cr. Munteanu - L. Ivan, Rada, Pereira, Vitinha - Nasser (Cr. Constantin 64), Pârvu, V. Negru, Lazici - V. Iacob (L. Ganea 59), Caramarin (B. Panait 36). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Timişoara: Pantilimon - Bădoi, Luchin, Cisovsky, Latovlevici - St. Stancu, Alexa, Art. Karamian, Curtean (Parks 46) - G. Bucur (Arm. Karamyan 70), Maghera. Antrenor: Gabi Balint.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Cristian Nica, Ioan Onicaş.

Meciul se încheie egal, 2-2.

Min. 89 2-1 Parks (FC Timişoara). Timişorenii au riscat şi au câştigat. Parks a egalat la Ploieşti cu un minut înaine de final. Maghera a primit o centrare în careu, a trimis cu capul până la Cisovski, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de Munteanu, însă doar până la Parks, care a trimis mingea în plasă.

Min. 80 FC Timişoara intensifică presiunea la poarta adversă şi uită de apărare. Ilfovenii nu reuşesc, însă, să speculeze şansele şi scorul rămâne 2-1.

Min. 72 2-1 Parks (FC Timişoara) a redus din diferenţă înscriind cu capul de la şase metri, peste Munteanu, după o centrare de pe stânga a lui Maghera.

Min. 71 2-0 L. Ganea (CS Otopeni). FC Timişoara este îngenuncheată la Ploieşti. CS Otopeni şi-a dublat avantajul în urma unei faze superbe. Vali Negru i-a pasat dintr-o bucată lui Liviu Ganea, care a scăpat singur cu Pantilimon şi a înscris pe sub portarul bănăţenilor, la primul său şut la poartă din acest meci.

Min. 60 FC Timişoara domină steril în căutarea golului egalizator, însă CS Otopeni rezistă presiunii.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 35 Dacă startul de meci a fost unul furibund, după gol lui Caramarin nu s-a mai înregistrat nicio ocazie importantă, iar ritmul este unul destul de scăzut.

Min. 18 Oaspeţii dau replica prin Artiom Karamyan, care a pornit un contraatac rapid, însă în locul şutului armeanul a centrat în faţa porţii, unde Bucur era marcat de Vitinha, care a trimis în corner. Karamyan este cel mai activ jucător al bănăţenilor în acest debut de partidă.

Min. 17 1-0 Gabriel Caramarin (CS Otopeni). Ilfovenii preiau surprinzător conducerea, datorită reuşitei fostului fotbalist al celor de la FC Timişoara. Caramarin a fost găsit de o centrare la marginea careului, a preluat excelent şi, talonat de doi apărători adverşi, l-a învins pe Pantilimon cu un şut din interiorul careului, la colţul lung.

A început meciul. În formula de start a gazdelor se regăseşte şi atacantul Victoraş Iacob, aflat la primul meci pentru ilfoveni. El revine în Liga I după ce ultima oară a fost legitimat la Karlsruhe, în Germania.

Mai multe articole despre:
Liga I CS Otopeni FC Timişoara etapa a 21-a