MENIU

FINAL / Ceahlăul - Pandurii 1-2

Foto: NewsIn

Nemţenii şi gorjenii s-au întâlnit din nou în prima divizie, după o pauză de un an şi jumătatea. Au câştigat Pandurii, care au urcat din nou pe podiumul Ligii I.

Ambele formaţii se găseau în a doua jumătate a clasamentului, cu o cădere mai accentuată pentru gorjeni, care în urmă cu două etape erau lideri ai ierarhiei Ligii I. Acum revin pe podium, pe locul trei, însă au luat toate punctele de la Piatra Neamţ după ce portarul lor a apărat un penalty.

Echipe probabile:

Ceahlăul: Roheţki (Savu 46) - Burlacu, Forminte, Ichim, Barna - Bădescu, Cebotaru, Al. Achim, Onciu (Gafiţa 57) - Doicaru, Vinicius (Prodan 71). Antrenor: Florin Marin.

Pandurii: Mingote - Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - I. Stancu (Hidişan 55), Fl.Stângă, Nalaţi, Grecu - Basara (Tilincă 55), Stromajer (Murgan 81). Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) - Eduard Crângaşu (Ploieşti), Nicolae Megheşan (Târgu Mureş).

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 88 Gazdele presează în continuu, dar aruncă aiurea mingi în careul Pandurilor, de unde sunt respinse cu uşurinţă.

Min. 76 Nemţenii forţează în continuare egalarea, dar Gafiţa trage pe lângă bară, din poziţie favorabilă. 

Min. 69 Vinicius ratează! Şutul său a fost respins de Mingote!

Min. 68 Penalty pentru Ceahlăul! Arbitrul a văzut un henţ făcut în careu de un jucător de la Pandurii. Chibulcutean a fost cel care a a atins mingea cu mâna.

Min. 65 Şut puternic al lui Bădescu, din interiorul careului gorjean, dar mingea este deviată în corner de un apărător al oaspeţilor.


Min. 50 Vinicius ratează deprinderea Ceahlăului. Singur cu portarul, la 10 metri, şutează însă Mingote respinge cu piciorul.

Min. 44 Tempo-ul este scăzut, fazele de poartă lipsesc, cele două echipe aşteaptă pauza.

Min. 34 Vinicius încearcă să învioreze jocul care a început să lâncezească după înscrierea celor două goluri, dar şutul său, de la 25 metri, trece mult alături de poartă.

Min. 15 Mingote reţine un şut de la 25 de metri, expediat de Onciu.

Min. 11 Roheţki respinge un şut de la distanţă al gorjenilor.

Min. 5 Corner Ceahlăul. Bădescu execută înalt, însă nemţenii nu reuşesc să reia spre poartă.