MENIU

Filmul scandalului în care a fost implicat Rareş Niculescu

foto: informatiacluj.ro
Camerele din local au surprins bătaia în care a fost implicat europarlamentarul Rareş Niculescu

Camerele din local au surprins bătaia în care a fost implicat europarlamentarul Rareş Niculescu, desemnat purtător de cuvânt al Guvernului. La începutul filmului, Niculescu apare în interiorul clubului vorbind la telefon. Această imagine contrazice afirmaţiile europarlamentarului care a susţinut că a fost luat la bătaie în momentul în care vroia să intre în local.

Rareş Niculescu a recunoscut că a consumat o bere înainte de incident. Acesta i-a acuzat pe agenţii de pază că l-au agresat fără motiv.  Mai mult, Niculescu  a anunţat pe siteul său că va depune plângere penală pentru abuz în funcţie împotriva echipei de jandarmi care a intervenit şi împotriva agenţilor firmei de pază a localului. Unul dintre prietenii care îl însoţeau, şi care ar fi avut de suferit mai mult de pe urma incidentului, a obţinut şi un certificat medico-legal. 

Rareş Niculescu, desemnat drept purtător de cuvânt al Guvernului,  a spus că va lua în calcul, în următoarea perioadă, inclusiv poziţia sa în cadrul Guvernului, după incidentul în care a fost implicat la Cluj, la finele săptămânii trecute.

Avocatul lui Rareş Niculescu a declarat la Realitatea TV că este prima dată când vede aceste imagini şi nu reuşeşte să îl identifice pe clientul său.

Imaginile au apărut pe site-ul Gardianul.ro

Mai multe articole despre:
Cluj film bătaie local Rareş Niculescu