MENIU

Filmul morții lui Nosfe: ultimele ore de viață ale celebrului trapper. Colegii vorbesc despre suprasolicitare

Nosfe/ Foto: Facebook

Colegii de trupă ai celebrului cântăreț au refăcut filmul tragediei. Artistul s-a simțit rău în timpul concertului pe care l-a susținut în Capitală. Acuza dureri puternice în piept, a coborât de pe scenă și a plecat acasă. La ora 3 s-a prăbușit sub ochii soției, după ce ar fi suferit un infarct.

Deși s-a simțit rău în timpul concertului, nimeni nu a făcut nimic. Potrivit colegilor de trupă, artistul acuza dureri puternice în zona pieptului. Acesta a coborât de pe scenă chiar în timpul unei piese și a încercat să se liniștească. Când a văzut că se simte mai bine a urcat în mașină și a condus până acasă. Când a ajuns la locuința din Balotești s-a prăbușit efectiv sub privirile soției. De altfel, ea a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, iar medicii au încercat să-i salveze viața. Din păcate, însă, aceștia nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să constate decesul. 

Colegii de trupă spun că artistul lucra foarte mult, se culca târziu și se scula devreme. În plus, acesta avea chiar și nopți nedormite. 

Ieri au apărut primele informații din raportul medico-legal legate de moartea artistului Nosfe, care arată că acesta a făcut infarct la doar 37 de ani. Urmează ca medicii legiști să întocmească și un raport toxicologic pentru a vedea dacă celebrul trapper consumase sau nu substanțe interzise, și asta deoarece de-alungul timpului s-a zvonit că artistul ar consuma substanțe stupefiante înainte de concerte.

În prezent, polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. 

Nosfe, pe numele său adevărat Darius Vlad Crețan, originar din Galați, era de profesie funcționar economic. El și-a început cariera în muzică, solo, în anul 2002, dar a devenit celebru după ce s-a alăturat trupei Șatra BENZ. 

Nosfe a lăsat în urma o soție îndurerată și o fetiță de doar șapte ani. 

Mai multe articole despre:
nosfe deces nosfe traper infarct