MENIU

Filmul \"Îmbrăţişări frânte\", de Pedro Almodovar, în premieră la New York - VEZI VIDEO

Foto: wordpress.com

Final de festival cinematografic la New York, cu premiera filmului \"Îmbrăţişări frânte\", realizat de regizorul spaniol Pedro Almodovar, care o are ca protagonistă pe Penelope Cruz. Pelicula analizează cu fineţe complicaţiile unei poveşti de iubire clandestine.

Fiecare actor din acest film ar putea spune acelaşi lucru deoarece Pedro a vrut să filmeze momentele înainte de lacrimi şi cele de după lacrimi, ceea ce e cu totul altceva faţă de o filmare în care cineva plânge. El nu vrea să vadă în acest film actori care plâng. Spune că au plâns deja destul în viaţa lor. Ei au un alt gen de tristeţe şi un alt mod de a o exprima.

În această peliculă, Penelope Cruz interpretează rolul Lenei, o tânără cu viaţă dublă care îşi câştigă existenţa ca secretară, dar şi ca prostituată. Deşi recunosc că filmul a fost realizat impecabil din punct de vedere tehnic, unii critici îi reproşează lui Almodovar că, în ceea ce priveşte conţinutul, nu a fost prea convingător. Totuşi, regizorul spaniol nu pare prea îngrijorat pentru viitorul său artistic atât timp cât o are alături pe Penelope Cruz.

"Ea este foarte importantă pentru cariera mea. Este asemenea unei muze. Ea mă face să fiu un regizor mai bun deoarece are o credinţă oarbă în munca mea şi mă crede mai bun decât sunt în realitate," spune regizorul despre Penelope Cruz.

"Îmbrăţişări frânte" va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite luna viitoare.