MENIU

FC Timişoara - Sreten Sretenovic se va transfera la echipa rusă Kuban Krasnodar

Foto: www.daylife.com

Fundaşul sârb al lui FC Timişoara, Sreten Sretenovic, va semna un contract cu gruparea din prima ligă rusă Kuban Krasnodar, el plecând luni din cantonamentul bănăţenilor pentru a oficializa trecerea la noua sa echipă.

Sreten Sretenovic a venit la FC Timişoara la începutul acestui sezon de la Benfica Lisabona, iar în cariera sa a mai jucat pentru Zaglebje Liubin şi Steaua Roşie Belgrad. Sârbul nu a reuşit să se impună în turul Ligii I, când a evoluat doar în patru partide, în care a primit un cartonaş galben şi unul roşu.

Pe de altă parte, Cristian Scutaru (22 de ani), care în turul campionatului a fost împrumutat în Liga a II-a, la CS Buftea, s-a alăturat lotului pregătit de Gabi Balint în cantonamentul din Spania. Fundaşul central a ajuns la FC Timişoara în sezonul 2005/2006, însă din cauza vârstei, nu a reuşit să prindă un loc de titular în echipa bănăţenilor. Scutaru a jucat un an pentru echipa a doua, a fost împrumutat la FCM Reşiţa şi CS Buftea, dar a şi bifat câteva meciuri pentru prima formaţie a timişorenilor.

Echipa antrenată de Gabi Balint se află în Spania, unde efectuează cel de-al doilea cantonament al iernii, iar următorul meci amical l-a disputat marţi, de la ora 17:00, împotriva cehilor de la Sparta Praga.